Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi'ne polis baskını

ASAYİŞ 07.09.2017 - 17:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3618+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi'ne polis baskını

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün yapılan temizlik ihalesiyle ilgili CHP’li Efeler Belediyesi'ne baskın düzenlediği bildirildi.

AYDIN- Edindiğimiz bilgiye göre, "İhaleye Fesat Karıştırmak" iddiasıyla yapılan suç duyurusu üzerine sabah saatlerinde yapılan baskında ihale evraklarına, bilgisayar kayıtlarına ve ihale video kayıtlarına ek konulduğu bildirildi. Önceki ihaleyi alan firmanın katılmadığı yeni ihaleyi, ihale günü Aydın'a gelen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve TBMM Başkan Vekili CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin yakınlarının ortak olduğu iddia edilen EGETEM adlı firma almıştı. Aynı firmanın Didim Belediyesi’nin ihalesini aldığı ve bu ihale ile de ilgili bir çok iddia ortaya atıldığı da öne sürülenler arasında.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün yapılan temizlik ihalesiyle ilgili CHP’li Efeler Belediyesi'ne baskın düzenlediği bildirildi.

AYDIN- Edindiğimiz bilgiye göre, "İhaleye Fesat Karıştırmak" iddiasıyla yapılan suç duyurusu üzerine sabah saatlerinde yapılan baskında ihale evraklarına, bilgisayar kayıtlarına ve ihale video kayıtlarına ek konulduğu bildirildi.

Önceki ihaleyi alan firmanın katılmadığı yeni ihaleyi, ihale günü Aydın'a gelen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve TBMM Başkan Vekili CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin yakınlarının ortak olduğu iddia edilen EGETEM adlı firma almıştı. Aynı firmanın Didim Belediyesi’nin ihalesini aldığı ve bu ihale ile de ilgili bir çok iddia ortaya atıldığı da öne sürülenler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.