Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi’ne cenaze aracı hediye etti

GÜNCEL 25.07.2019 - 15:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3871+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi’ne cenaze aracı hediye etti

Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi’nde yaşayan Hasibe Can’ın, merhum eşi Selahattin Can adına yaptırdığı cenaze aracını Efeler Belediyesi’ne hediye ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Efeler Belediyesi’ne kızı ve torunu ile birlikte gelen Hasibe Can, Başkan M. Fatih Atay’la buluştu. Efeler Belediye Başkanı Atay’ın halka örnek olacak bir davranış olarak ifade ettiği araç bağışının ardından, belediye önünde küçük bir tören yapıldı. Başkan Atay, “Biz kamu görevlisi olarak, insanların yaşamlarını kolaylaştırmak ve zenginleştirmek adına çalışmalar yürütüyoruz. Aramızdan ayrıldıklarında da onları iyi bir şekilde uğurlayacak fiziki yapıları da oluşturmamız gerekiyor. Bu konuda kamu gücüne destek olan Hasibe Teyzemize duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ederim. Merhum Selahattin Amcamıza da Allah’tan rahmet dilerim” dedi. Başkan Atay, Hasibe Can’a teşekkür belgesi taktim etti.
Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi’nde yaşayan Hasibe Can’ın, merhum eşi Selahattin Can adına yaptırdığı cenaze aracını Efeler Belediyesi’ne hediye ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Efeler Belediyesi’ne kızı ve torunu ile birlikte gelen Hasibe Can, Başkan M. Fatih Atay’la buluştu.

Efeler Belediye Başkanı Atay’ın halka örnek olacak bir davranış olarak ifade ettiği araç bağışının ardından, belediye önünde küçük bir tören yapıldı.

Başkan Atay, “Biz kamu görevlisi olarak, insanların yaşamlarını kolaylaştırmak ve zenginleştirmek adına çalışmalar yürütüyoruz. Aramızdan ayrıldıklarında da onları iyi bir şekilde uğurlayacak fiziki yapıları da oluşturmamız gerekiyor. Bu konuda kamu gücüne destek olan Hasibe Teyzemize duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ederim. Merhum Selahattin Amcamıza da Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Başkan Atay, Hasibe Can’a teşekkür belgesi taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.