Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi'nden vatandaşa Cuma ikramı

GÜNCEL 20.10.2017 - 15:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1695+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi'nden vatandaşa Cuma ikramı

Efeler Belediyesi araç parkına katmış olduğu iki ikram aracıyla hizmetlere başladı.

AYDIN- Hizmet kapsamında her hafta ilçenin farklı noktalarındaki Cami önlerinde Cuma Namazı sonrası vatandaşlara içecek ikramında bulunan Efeler Belediyesi, toplumsal dayanışma örneği göstererek vatandaşın takdirini topladı. Vatandaşlara her zaman yanlarında olduklarını htirmek istediklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Hemşehrilerimize, sıcak soğuk yiyecek ve içecek servis edebilecek iki ikram aracı aldık. Bu araçlarla, konserler, açılışlar ve Ramazan ayı etkinlikleri de dahil olmak üzere her türlü organizasyonda sıcak, soğuk içecek ve yiyecek ikramı yapılacak. Bu hizmetle de vatandaşımızın her zaman yanında olduğumuzu htireceğiz. Araçlar alınırken vatandaşlarımızın memnuniyeti ve hijyenik koşullar ön planda tutuldu. Araçlarımızın her birinde çay makinesi, soğuk meşrubat makinesi, çorba, pilav ve sulu yemek için benmari ısıtma sistemi yer alıyor. Ayrıca araçlarda bulunan aydınlatma sistemi ile sadece gündüz değil gece de hizmet verebileceğiz. Araçlar sayesinde vatandaşlara çay, kahve, meşrubat ve yiyecek ikramı yaparken, Efeler Belediyesi olarak toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemiş de oluyoruz” ifadelerini kullandı. Cami önlerinden geçen vatandaşlarında yararlandığı hizmetten dolayı vatandaşlar, Efeler Belediyesi ve Başkan Özakcan’a teşekkür ettiler.
Efeler Belediyesi araç parkına katmış olduğu iki ikram aracıyla hizmetlere başladı.

AYDIN- Hizmet kapsamında her hafta ilçenin farklı noktalarındaki Cami önlerinde Cuma Namazı sonrası vatandaşlara içecek ikramında bulunan Efeler Belediyesi, toplumsal dayanışma örneği göstererek vatandaşın takdirini topladı.

Vatandaşlara her zaman yanlarında olduklarını htirmek istediklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Hemşehrilerimize, sıcak soğuk yiyecek ve içecek servis edebilecek iki ikram aracı aldık. Bu araçlarla, konserler, açılışlar ve Ramazan ayı etkinlikleri de dahil olmak üzere her türlü organizasyonda sıcak, soğuk içecek ve yiyecek ikramı yapılacak. Bu hizmetle de vatandaşımızın her zaman yanında olduğumuzu htireceğiz. Araçlar alınırken vatandaşlarımızın memnuniyeti ve hijyenik koşullar ön planda tutuldu. Araçlarımızın her birinde çay makinesi, soğuk meşrubat makinesi, çorba, pilav ve sulu yemek için benmari ısıtma sistemi yer alıyor. Ayrıca araçlarda bulunan aydınlatma sistemi ile sadece gündüz değil gece de hizmet verebileceğiz. Araçlar sayesinde vatandaşlara çay, kahve, meşrubat ve yiyecek ikramı yaparken, Efeler Belediyesi olarak toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemiş de oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Cami önlerinden geçen vatandaşlarında yararlandığı hizmetten dolayı vatandaşlar, Efeler Belediyesi ve Başkan Özakcan’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.