Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi’nden unutulmaz Cumhuriyet Konseri

GENEL 31.10.2018 - 19:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2903+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi’nden unutulmaz Cumhuriyet Konseri

Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Konseri’nde Zekai Tunca rüzgarı estiği, ünlü sanatçı Zekai Tunca’nın, yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını Efeler halkı için seslendirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Efeler Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 95’inci kuruluş yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosu konserinde Zekai Tunca da sahne aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Tunca, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Düzenlenen Cumhuriyet Konseri’ne Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan başta olmak üzere birçok Türk Sanat Müziği sever katıldı. Aydın Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde Şef Nedim Tarımcıoğlu yönetiminde Efeler Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen ve konuk sanatçı Zekai Tunca’nın katıldığı ‘Cumhuriyet Konseri’ Efeler halkınca tam not aldı. Salonu hınca hınç dolduran ve birçok vatandaşın yer bulamayıp geri dönmek zorunda kaldığı konserde Zekai Tunca, Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam, Tanrım, İmkansız gibi sevilen parçalarının yanı sıra Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz eserlerine yer verdi. Türk Sanat Müziği’nin büyük bestekârı ve Ankara TRT Radyosu Ses Sanatçısı Zekai Tunca sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunarken kendisini Efeler halkı ile bir araya getiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür etti. Konsere katılan vatandaşların ve tüm ülkenin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Düzenlediğimiz bu konser Zekai Tunca ile hayatımızda unutamadığımız anılardan biri olarak kalacak. Zekai Tunca tüm ülkemizin gönüllerini fethetmiş bir kıymet bir ses sanatçımız. İnanıyorum ki hiçbirimizin kulağında pas kalmadı. Düzenlediğimiz bu güzel geceye katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyor, Cumhuriyetimizin nice kuruluş yıldönümünde, daha güzel yıllarda hep birlikte olmayı diliyorum” ifadelerini kullandı ve Zekai Tunca’ya gecenin anısına fincan takımı hediye ederek çiçek taktim etti. Konserin sonunda Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Zekai Tunca ve Şef Nedim Tarımcıoğlu, koro üyelerinin arasına geçerek kırmızı beyaza boyanmış tüm salonla birlikte Onuncu Yıl Marşı’nı söyledi.
Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Konseri’nde Zekai Tunca rüzgarı estiği, ünlü sanatçı Zekai Tunca’nın, yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını Efeler halkı için seslendirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Efeler Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 95’inci kuruluş yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosu konserinde Zekai Tunca da sahne aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Tunca, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Düzenlenen Cumhuriyet Konseri’ne Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan başta olmak üzere birçok Türk Sanat Müziği sever katıldı.

Aydın Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde Şef Nedim Tarımcıoğlu yönetiminde Efeler Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen ve konuk sanatçı Zekai Tunca’nın katıldığı ‘Cumhuriyet Konseri’ Efeler halkınca tam not aldı. Salonu hınca hınç dolduran ve birçok vatandaşın yer bulamayıp geri dönmek zorunda kaldığı konserde Zekai Tunca, Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam, Tanrım, İmkansız gibi sevilen parçalarının yanı sıra Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz eserlerine yer verdi. Türk Sanat Müziği’nin büyük bestekârı ve Ankara TRT Radyosu Ses Sanatçısı Zekai Tunca sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunarken kendisini Efeler halkı ile bir araya getiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür etti.

Konsere katılan vatandaşların ve tüm ülkenin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Düzenlediğimiz bu konser Zekai Tunca ile hayatımızda unutamadığımız anılardan biri olarak kalacak. Zekai Tunca tüm ülkemizin gönüllerini fethetmiş bir kıymet bir ses sanatçımız. İnanıyorum ki hiçbirimizin kulağında pas kalmadı. Düzenlediğimiz bu güzel geceye katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyor, Cumhuriyetimizin nice kuruluş yıldönümünde, daha güzel yıllarda hep birlikte olmayı diliyorum” ifadelerini kullandı ve Zekai Tunca’ya gecenin anısına fincan takımı hediye ederek çiçek taktim etti.

Konserin sonunda Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Zekai Tunca ve Şef Nedim Tarımcıoğlu, koro üyelerinin arasına geçerek kırmızı beyaza boyanmış tüm salonla birlikte Onuncu Yıl Marşı’nı söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.