Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi’nden Kızılay’a destek

GÜNCEL 25.06.2019 - 11:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2925+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi’nden Kızılay’a destek

T.C. Efeler Belediyesi personelinin Kızılay’a kan bağışı gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kızılay Aydın Kan Bankası’nın T.C. Efeler Belediyesi’nde düzenlediği kan bağışı kampanyasına, belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. Duyarlı ve gönüllü personelin katılımının hedeflendiği kan bağışı kampanyasına ilk bağışı, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay gerçekleştirdi. “Bizler Yurttaşlık Görevimizi Yerine Getiriyoruz”  Kan bağışı etkinliğini farkındalık adına gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Atay, “İnsanların duyarlı bir şekilde kan vermesini önemsediğim için ben de bir belediye başkanı olarak bu farkındalığın içinde bulunuyorum. Kana ihtiyacı olan insanlar için toplumumuzun ihtiyaç olduğu zaman kolaylıkla bulabilecekleri bir merkez olan Kızılay’a kan vermelerini uygun buluyorum. Tabi bu kanların insan hayatında yeri çok önemli ve hayat kurtarıcı, bu yüzden çok önemsiyorum. Bizler yurttaşlık görevimizi yerine getiriyoruz” dedi. Bağış kampanyasını verdiği kanla başlatan T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’dan sonra belediye başkan yardımcıları, bazı şube müdürleri ve belediye çalışanları da destek verdi.
T.C. Efeler Belediyesi personelinin Kızılay’a kan bağışı gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kızılay Aydın Kan Bankası’nın T.C. Efeler Belediyesi’nde düzenlediği kan bağışı kampanyasına, belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. Duyarlı ve gönüllü personelin katılımının hedeflendiği kan bağışı kampanyasına ilk bağışı, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay gerçekleştirdi.

“Bizler Yurttaşlık Görevimizi Yerine Getiriyoruz”

 Kan bağışı etkinliğini farkındalık adına gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Atay, “İnsanların duyarlı bir şekilde kan vermesini önemsediğim için ben de bir belediye başkanı olarak bu farkındalığın içinde bulunuyorum. Kana ihtiyacı olan insanlar için toplumumuzun ihtiyaç olduğu zaman kolaylıkla bulabilecekleri bir merkez olan Kızılay’a kan vermelerini uygun buluyorum. Tabi bu kanların insan hayatında yeri çok önemli ve hayat kurtarıcı, bu yüzden çok önemsiyorum. Bizler yurttaşlık görevimizi yerine getiriyoruz” dedi.

Bağış kampanyasını verdiği kanla başlatan T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’dan sonra belediye başkan yardımcıları, bazı şube müdürleri ve belediye çalışanları da destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.