Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi'nden Kızılay'a 30 ünite kan bağışı

SAĞLIK 04.10.2017 - 11:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2761+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi'nden Kızılay'a 30 ünite kan bağışı

Efeler Belediyesi personeli Kızılay'a 30 ünite kan bağışında bulundu.

AYDIN- Kızılay Aydın Kan Bankası ekipleri, Efeler Belediyesi hizmet binası giriş katında stand açtı. Dr. Mustafa Cem Vatandaş, hemşireler Yunus Özarslantaş ve Ramazan İnce, gün boyunca kan bağışçısı olmak isteyen belediye personeli ile yakından ilgilenerek kan bağışlarını topladı. Gün sonunda 30 ünite kan bağışı toplayan ekip, Efeler Belediyesi'ne duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Efeler Belediyesi'nin düzenli aralıklarla kan bağışına destek verdiğini ifade eden Dr. Mustafa Cem Vatandaş, "Efeler Belediyesi personeli kan bağışı konusunda çok duyarlı. Belediye Başkan Yardımcımız Derya Tıkır Beyefendi de kan bağışında bulundu. Kurum idarecileri ve personeline ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. "BAĞIŞ DEĞİL, YARIŞ YAPIYORUZ" Efeler Belediyesi olarak her kan bağışı kampanyasında personelin adeta yarış içerisine girdiğini kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Kan, kaynağı insan olan bir madde olup, temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan bağışı için Kızılay'a belediyemiz her zaman destek veriyor. Geçtiğimiz yıl Aydın'da en fazla bağış yapan kurum olmuştuk. Bu seferki bağışta da 30 ünite kan bağışı yapıldı" şeklinde konuşarak belediye personeline teşekkür etti.
Efeler Belediyesi personeli Kızılay'a 30 ünite kan bağışında bulundu.

AYDIN- Kızılay Aydın Kan Bankası ekipleri, Efeler Belediyesi hizmet binası giriş katında stand açtı. Dr. Mustafa Cem Vatandaş, hemşireler Yunus Özarslantaş ve Ramazan İnce, gün boyunca kan bağışçısı olmak isteyen belediye personeli ile yakından ilgilenerek kan bağışlarını topladı. Gün sonunda 30 ünite kan bağışı toplayan ekip, Efeler Belediyesi'ne duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Efeler Belediyesi'nin düzenli aralıklarla kan bağışına destek verdiğini ifade eden Dr. Mustafa Cem Vatandaş, "Efeler Belediyesi personeli kan bağışı konusunda çok duyarlı. Belediye Başkan Yardımcımız Derya Tıkır Beyefendi de kan bağışında bulundu. Kurum idarecileri ve personeline ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"BAĞIŞ DEĞİL, YARIŞ YAPIYORUZ"

Efeler Belediyesi olarak her kan bağışı kampanyasında personelin adeta yarış içerisine girdiğini kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Kan, kaynağı insan olan bir madde olup, temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan bağışı için Kızılay'a belediyemiz her zaman destek veriyor. Geçtiğimiz yıl Aydın'da en fazla bağış yapan kurum olmuştuk. Bu seferki bağışta da 30 ünite kan bağışı yapıldı" şeklinde konuşarak belediye personeline teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.