Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi’nden aşure hayrı

GÜNCEL 11.10.2017 - 14:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1783+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi’nden aşure hayrı

Efeler Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla ilçenin farklı noktalarında Aşure Hayrı gerçekleştirildi.

AYDIN- Kısa sürede tüketilen aşure ikramlarında, vatandaşlar belediyenin ikram aracı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Başkan Özakcan, emeği geçenlere tek tek teşekkür etmeyi ihmal etmedi ve “Ulaştığımız vatandaşlarımıza afiyet olsun, Allah tekrarlarını nasip etsin" dedi. Muharrem Ayı’nın birliğin, muhabbetin, sevgi ve saygının en yoğun yaşandığı aylardan olduğunu belirten Başkan Özakcan, ”Aşure birçok lezzetli çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan özel bir tatlıdır. Bu da bizlere farklılıklarımızla bir arada yaşama güzelliğini anımsatır. Beraberliğimizin her daim olması dileği ile Muharrem Ayı’nı kutluyorum" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a teşekkür ettiler ve Muharrem Ayı dolayısıyla dua ederek,” Allah Efeler Belediyesine ve Başkanımıza zeval vermesin” dediler.
Efeler Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla ilçenin farklı noktalarında Aşure Hayrı gerçekleştirildi.

AYDIN- Kısa sürede tüketilen aşure ikramlarında, vatandaşlar belediyenin ikram aracı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Başkan Özakcan, emeği geçenlere tek tek teşekkür etmeyi ihmal etmedi ve “Ulaştığımız vatandaşlarımıza afiyet olsun, Allah tekrarlarını nasip etsin" dedi. Muharrem Ayı’nın birliğin, muhabbetin, sevgi ve saygının en yoğun yaşandığı aylardan olduğunu belirten Başkan Özakcan, ”Aşure birçok lezzetli çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan özel bir tatlıdır. Bu da bizlere farklılıklarımızla bir arada yaşama güzelliğini anımsatır. Beraberliğimizin her daim olması dileği ile Muharrem Ayı’nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a teşekkür ettiler ve Muharrem Ayı dolayısıyla dua ederek,” Allah Efeler Belediyesine ve Başkanımıza zeval vermesin” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.