Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi'nden 5 yılda 35 yeni park

GENEL 08.01.2019 - 11:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3984+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi'nden 5 yılda 35 yeni park

Efeler Belediyesi'nin kurulduğu günden bu yana yaptığı 55 bin metre karelik alanda 53 yeni park ile çocuk dostu belediye olduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Aydın'ın büyükşehir statüsü kazanmasının ardından merkezde kurulan Efeler Belediyesi, kısa süre içerisinde büyük işler başardı. 2014 yılında kurulan, kurucu Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın gösterdiği üstün gayret ile tüm birimleri ile sorunsuz bir şekilde çalışmalarını sürdüren belediye 5 yılda 53 yeni park yaptı. Toplamda 55 bin metrekare alanda bulunan parklar göz doldurdu. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında da parklar oluşturan Efeler Belediyesi, parklara koyduğu oyun grupları ile çocuklardan, yaptığı peyzaj düzenlemeleri ile de yetişkinlerden tam not aldı. Yeni park yapımının yanı sıra mevcut parklarda da yenilemeler yapıldı. Revize edilen parkların birçoğunda oturma bankları ve oyun grupları yenilendi. İmamköy Mahallesi'nde de vatandaşların gönül rahatlığıyla ailece gelip piknik yapabilecekleri bir mesire alanı oluşturularak halkın hizmetine sunuldu. HER YIL 10 YENİ PARK Efeler Halkı’nın 7'den 70'e en güzel hizmeti hak ettiğini kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Ortalama olarak her yıl 10 yeni parkı hizmete açmış bulunmaktayız. Ayırt etmeksizin kentimizin her alanına hizmet götürdük. Yukarı Kayacık’tan Dereköy Mahallemize kadar hemen hemen her mahallemize parklarımız ile imzamızı attık. Bu bizim için en güzel başarıdır. Çünkü her yaştan Efeler Halkı, hizmetin en güzelini hak ediyor" dedi.
Efeler Belediyesi'nin kurulduğu günden bu yana yaptığı 55 bin metre karelik alanda 53 yeni park ile çocuk dostu belediye olduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Aydın'ın büyükşehir statüsü kazanmasının ardından merkezde kurulan Efeler Belediyesi, kısa süre içerisinde büyük işler başardı. 2014 yılında kurulan, kurucu Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın gösterdiği üstün gayret ile tüm birimleri ile sorunsuz bir şekilde çalışmalarını sürdüren belediye 5 yılda 53 yeni park yaptı. Toplamda 55 bin metrekare alanda bulunan parklar göz doldurdu. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında da parklar oluşturan Efeler Belediyesi, parklara koyduğu oyun grupları ile çocuklardan, yaptığı peyzaj düzenlemeleri ile de yetişkinlerden tam not aldı.

Yeni park yapımının yanı sıra mevcut parklarda da yenilemeler yapıldı. Revize edilen parkların birçoğunda oturma bankları ve oyun grupları yenilendi. İmamköy Mahallesi'nde de vatandaşların gönül rahatlığıyla ailece gelip piknik yapabilecekleri bir mesire alanı oluşturularak halkın hizmetine sunuldu.

HER YIL 10 YENİ PARK

Efeler Halkı’nın 7'den 70'e en güzel hizmeti hak ettiğini kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Ortalama olarak her yıl 10 yeni parkı hizmete açmış bulunmaktayız. Ayırt etmeksizin kentimizin her alanına hizmet götürdük. Yukarı Kayacık’tan Dereköy Mahallemize kadar hemen hemen her mahallemize parklarımız ile imzamızı attık. Bu bizim için en güzel başarıdır. Çünkü her yaştan Efeler Halkı, hizmetin en güzelini hak ediyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.