Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi yanan evi temizledi

GÜNCEL 29.08.2019 - 11:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4044+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi yanan evi temizledi

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri yangın sonucu küle dönen evi temizledi.

AYDIN- Kızılcaköy Mahallesi’nde yaşayan Meliha Kaya’nın (76) evi 27 Ağustos Salı günü, öğle saatlerinde çıkan yangında ağır hasarla tahrip oldu. Tek odalı evde, baktığı hayvanlarla birlikte yaşayan Kaya’nın şans eseri yangın esnasında evde olmamasıyla can kaybı yaşanmadı. Evden çıkarken açık unutulan ocağın yanında duran çamaşır suyunun alev alması sonucunda yangının başladığını tespit eden İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Tek başına yaşayan Kaya’nın evine eşya istiflediğini ifade eden Kızılcaköy Mahallesi Muhtarı Ali Aşkıntaş, “Meliha Teyzemiz tek başına yaşıyor ve baktığı 4 köpeği var. Allah’tan yangın esnasında kendisi ve köpekleri evde değildi. Gariban ve bakıma muhtaç birisi, yaşlılığın getirmiş olduğu sıkıntılardan dolayı evi ile ilgilenemiyor. En azından bir huzurevine yerleştirilse kendisi için iyi olur çünkü daha öncede burada yangın çıkmıştı. Tekrar ev yapılsa yine aynı sıkıntının yaşanacağını düşünüyoruz” dedi. Muhtar Aşkıntaş sözlerine şu şekilde devam etti: “Efeler belediyemiz her yıl 2 -3 kere gelip bu evi temizliyor. Tek tesellimiz yangın esnasında kendisinin evde olmaması. Sağ olsun şimdi de Efeler Belediyesi ekipleri hemen gelerek gerekli temizliği yaptı. Başkanımız Fatih Atay ve Temizlik İşleri çalışanlarına çok teşekkür ederiz.” Yangın sonrasında gelen ihbar ile olay yerine giden Temizlik İşleri ekipleri, alanda yoğun bir çalışma başlatarak evin içinden kullanılamaz hale gelen eşyaları ve çöpleri çıkarttı. Toplamda bir kamyon çöp toplayan ekipler, alanı kötü görünümünden arındırdı.
Efeler Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri yangın sonucu küle dönen evi temizledi.

AYDIN- Kızılcaköy Mahallesi’nde yaşayan Meliha Kaya’nın (76) evi 27 Ağustos Salı günü, öğle saatlerinde çıkan yangında ağır hasarla tahrip oldu.

Tek odalı evde, baktığı hayvanlarla birlikte yaşayan Kaya’nın şans eseri yangın esnasında evde olmamasıyla can kaybı yaşanmadı. Evden çıkarken açık unutulan ocağın yanında duran çamaşır suyunun alev alması sonucunda yangının başladığını tespit eden İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

Tek başına yaşayan Kaya’nın evine eşya istiflediğini ifade eden Kızılcaköy Mahallesi Muhtarı Ali Aşkıntaş, “Meliha Teyzemiz tek başına yaşıyor ve baktığı 4 köpeği var. Allah’tan yangın esnasında kendisi ve köpekleri evde değildi. Gariban ve bakıma muhtaç birisi, yaşlılığın getirmiş olduğu sıkıntılardan dolayı evi ile ilgilenemiyor. En azından bir huzurevine yerleştirilse kendisi için iyi olur çünkü daha öncede burada yangın çıkmıştı. Tekrar ev yapılsa yine aynı sıkıntının yaşanacağını düşünüyoruz” dedi.

Muhtar Aşkıntaş sözlerine şu şekilde devam etti:

“Efeler belediyemiz her yıl 2 -3 kere gelip bu evi temizliyor. Tek tesellimiz yangın esnasında kendisinin evde olmaması. Sağ olsun şimdi de Efeler Belediyesi ekipleri hemen gelerek gerekli temizliği yaptı. Başkanımız Fatih Atay ve Temizlik İşleri çalışanlarına çok teşekkür ederiz.”

Yangın sonrasında gelen ihbar ile olay yerine giden Temizlik İşleri ekipleri, alanda yoğun bir çalışma başlatarak evin içinden kullanılamaz hale gelen eşyaları ve çöpleri çıkarttı. Toplamda bir kamyon çöp toplayan ekipler, alanı kötü görünümünden arındırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.