Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi üniversite adaylarını ve ailelerini unutmadı

GENEL 16.06.2019 - 19:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2635+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi üniversite adaylarını ve ailelerini unutmadı

Efeler Belediyesi YKS’ye giren öğrencilere ve velilere sınavın yapıldığı okulların önünde su, meyve suyu, kahve ve çay ikramı yaptı,

AYDIN- T.C. Efeler Belediyesi YKS girecek öğrencilere ve velilerine 15-16 Haziran tarihlerinde sınavların yapıldığı okulların önlerinde su, meyve suyu, kahve ve çay ikramı yaptı. Yüz binlerce gencin aylardır hazırlandığı, geleceklerini belirleyecek olan YKS girecek öğrenciler için Efeler Belediyesi gençlere hizmet etmeyi sürdürüyor. Geleceğin teminatı olan gençlere her zaman destek olduklarını ifade eden T.C. Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, “Üniversite sınavına girecek olan adaylar ve aileleri büyük heyecanla sabahın erken saatlerinde sınav yerlerinde oluyorlar, gençlerimiz içerde ter dökerken velilerimiz saatlerce okul önlerinde bekliyorlar. Bizde hem sınav öncesi öğrencilerimize hem de orada saatlerce heyecanla bekleyen velilerimize küçük bir ikram yapmak istedik. Sınava giren tüm üniversite adaylarına başarılar diliyorum. Umarım hepsi istedikleri bölümleri kazanır ve emeklerinin karşılığını alırlar” dedi.
Efeler Belediyesi YKS’ye giren öğrencilere ve velilere sınavın yapıldığı okulların önünde su, meyve suyu, kahve ve çay ikramı yaptı,

AYDIN- T.C. Efeler Belediyesi YKS girecek öğrencilere ve velilerine 15-16 Haziran tarihlerinde sınavların yapıldığı okulların önlerinde su, meyve suyu, kahve ve çay ikramı yaptı.

Yüz binlerce gencin aylardır hazırlandığı, geleceklerini belirleyecek olan YKS girecek öğrenciler için Efeler Belediyesi gençlere hizmet etmeyi sürdürüyor. Geleceğin teminatı olan gençlere her zaman destek olduklarını ifade eden T.C. Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, “Üniversite sınavına girecek olan adaylar ve aileleri büyük heyecanla sabahın erken saatlerinde sınav yerlerinde oluyorlar, gençlerimiz içerde ter dökerken velilerimiz saatlerce okul önlerinde bekliyorlar. Bizde hem sınav öncesi öğrencilerimize hem de orada saatlerce heyecanla bekleyen velilerimize küçük bir ikram yapmak istedik. Sınava giren tüm üniversite adaylarına başarılar diliyorum. Umarım hepsi istedikleri bölümleri kazanır ve emeklerinin karşılığını alırlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.