Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi ulaşılması zor yerlere ulaşıyor

GÜNCEL 25.06.2019 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3926+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi ulaşılması zor yerlere ulaşıyor

T.C. Efeler Belediyesi’nin başlattığı yol çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, T.C. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların yollar ile ilgili talepleri üzerine harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde, Efeler İlçesi’nde yaşayan vatandaşlar daha rahat seyahat edecekler. Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışların ardından bozulan yollar için kırsal ve merkez mahallelerinde bakım – onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. T.C. Efeler Belediyesi, Efeler Mahallesi ve Ata Mahallesi’nin sokaklarında aralıksız sürecek çalışmalar kapsamında; bordür, kaldırım taşı, yol yapım hizmetlerinin tamamlanması hedefleniyor. Ayrıca, 1000 rakımlık yükseklikte bulunan yayla evleri alanlarında, Konuklu Mahallesi; Boydere, Elmalı, Yukarıdere, Garange Mevkileri, Zeytinköy Mahallesi; Çayderesi ve Çeşmederesi Mevkileri, Ambarcık Mahallesi, Hacepderesi Mevkisi’nde yağış sebebiyle kapanan yollar için, yol açma çalışmaları devam ediyor. “HER ŞEYİ EFELER İÇİN YAPACAĞIZ” Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Efelerin bir ucundan diğer ucuna, sorumluluk alanımız içinden bulunan her alan için hassas ve özenli çalışmalar uyguluyoruz ve uygulayacağız. Vatandaşlarımızın kısa sürede daha modern bir ilçeye kavuşmalarını hedefliyoruz.  İlçemiz için yaptığımız çalışmalarda iki buçuk ayı geride bıraktık. Bu iki buçuk aylık süreç içerisinde elimizdeki bütçeyi en verimli şekilde kullanarak talebi ve ihtiyacı olan bütün vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Şartlarımız ve elimizdeki bütçe ne olursa olsun her şeyi Efeler için yapacağız!” dedi.
T.C. Efeler Belediyesi’nin başlattığı yol çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, T.C. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların yollar ile ilgili talepleri üzerine harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde, Efeler İlçesi’nde yaşayan vatandaşlar daha rahat seyahat edecekler.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışların ardından bozulan yollar için kırsal ve merkez mahallelerinde bakım – onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. T.C. Efeler Belediyesi, Efeler Mahallesi ve Ata Mahallesi’nin sokaklarında aralıksız sürecek çalışmalar kapsamında; bordür, kaldırım taşı, yol yapım hizmetlerinin tamamlanması hedefleniyor.

Ayrıca, 1000 rakımlık yükseklikte bulunan yayla evleri alanlarında, Konuklu Mahallesi; Boydere, Elmalı, Yukarıdere, Garange Mevkileri, Zeytinköy Mahallesi; Çayderesi ve Çeşmederesi Mevkileri, Ambarcık Mahallesi, Hacepderesi Mevkisi’nde yağış sebebiyle kapanan yollar için, yol açma çalışmaları devam ediyor.

“HER ŞEYİ EFELER İÇİN YAPACAĞIZ”

Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Efelerin bir ucundan diğer ucuna, sorumluluk alanımız içinden bulunan her alan için hassas ve özenli çalışmalar uyguluyoruz ve uygulayacağız. Vatandaşlarımızın kısa sürede daha modern bir ilçeye kavuşmalarını hedefliyoruz.  İlçemiz için yaptığımız çalışmalarda iki buçuk ayı geride bıraktık. Bu iki buçuk aylık süreç içerisinde elimizdeki bütçeyi en verimli şekilde kullanarak talebi ve ihtiyacı olan bütün vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Şartlarımız ve elimizdeki bütçe ne olursa olsun her şeyi Efeler için yapacağız!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.