Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi Türk Bayrağı dağıtacak

EKONOMİ 11.09.2015 - 10:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3172+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi Türk Bayrağı dağıtacak

Efeler Belediyesi, son günlerde artan terör olaylarını kınamak adına Türk Bayrağı dağıtacak.

Efeler Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci toplantısı yapıldı. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın başkanlığında toplanan meclise, Tuncay Olgun, Barış Altıntaş, Evrim Karakoz, Özcan Petekkaya, Tahsin Serttaş, Selma Üner, Nedim Güraydın ve Mustafa Tolan mazeretli olarak katılmadı. Toplantıda 17 madde görüşülerek karara bağlandı.   PARKLARA ŞEHİT İSİMLERİ VERİLECEK  Toplantıda, Çevre ve Sağlık Komisyonu'nun isimsiz parklara isim verilmesi raporu görüşüldü. Hasanefendi mahallesi, Atatürk Bulvarındaki Advak Parkı’na Gül Esin Parkı, Veysipaşa mahallesi, Adliye güneyinde kalan isimsiz mevcut parka Mahmut Esat Bozkurt Parkı, Girne mahallesi, Girne Bulvarı, 2179 sokak güneyi isimsiz mevcut parka Demirci Mehmet Efe Parkı ve Girne mahallesi, Malazgirt Meydanı kuzeyi, 2173 sokak güneyi isimsiz mevcut parka Yörük Ali Efe Parkı ismi verilmesine oy birliği ile karar verildi. Başkan Özakcan yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz toplantımızda Belediye Meclis Üyemiz Özcan Petekkaya tarafından önrge verilerek isimsiz parklara şehitlerimizin isimlerinin verilmesini teklif etmiş, meclis olarak da önergeyi kabul etmiştik. Ancak isimsiz parklarımıza verilen bu isimler daha önceden daha önceden görüşüldüğü için böyle oldu. Bundan sonraki park isimlerimizi şehitlerimizin isimlerini dikkate alarak belirleyeceğiz" dedi.   SEYYAR WC'LER SATIN ALINACAK Mecliste ayrıca halkın ihtiyacı doğrultusunda, pazar yerleri, festival alanları gibi yerlerde kullanılması amacıyla seyyar wc satın alınması hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporu da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.   TÜRK BAYRAĞI DAĞITILACAK Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerinin Efeler Belediyesi olarak bayrak dağıtma kampanyası başlatılması için verdiği önergeyi de değerlendiren Özakcan, "İkinci meclis oturumumuz olduğu için gündeme alamıyoruz. Bu konuda hazırlığımız var Efeler Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde hep birlikte ülkemize, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Önerilerinden dolayı değerli meclis üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Efeler Belediyesi, son günlerde artan terör olaylarını kınamak adına Türk Bayrağı dağıtacak.

Efeler Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci toplantısı yapıldı. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın başkanlığında toplanan meclise, Tuncay Olgun, Barış Altıntaş, Evrim Karakoz, Özcan Petekkaya, Tahsin Serttaş, Selma Üner, Nedim Güraydın ve Mustafa Tolan mazeretli olarak katılmadı. Toplantıda 17 madde görüşülerek karara bağlandı.

  PARKLARA ŞEHİT İSİMLERİ VERİLECEK

 Toplantıda, Çevre ve Sağlık Komisyonu'nun isimsiz parklara isim verilmesi raporu görüşüldü. Hasanefendi mahallesi, Atatürk Bulvarındaki Advak Parkı’na Gül Esin Parkı, Veysipaşa mahallesi, Adliye güneyinde kalan isimsiz mevcut parka Mahmut Esat Bozkurt Parkı, Girne mahallesi, Girne Bulvarı, 2179 sokak güneyi isimsiz mevcut parka Demirci Mehmet Efe Parkı ve Girne mahallesi, Malazgirt Meydanı kuzeyi, 2173 sokak güneyi isimsiz mevcut parka Yörük Ali Efe Parkı ismi verilmesine oy birliği ile karar verildi. Başkan Özakcan yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz toplantımızda Belediye Meclis Üyemiz Özcan Petekkaya tarafından önrge verilerek isimsiz parklara şehitlerimizin isimlerinin verilmesini teklif etmiş, meclis olarak da önergeyi kabul etmiştik. Ancak isimsiz parklarımıza verilen bu isimler daha önceden daha önceden görüşüldüğü için böyle oldu. Bundan sonraki park isimlerimizi şehitlerimizin isimlerini dikkate alarak belirleyeceğiz" dedi.

  SEYYAR WC'LER SATIN ALINACAK

Mecliste ayrıca halkın ihtiyacı doğrultusunda, pazar yerleri, festival alanları gibi yerlerde kullanılması amacıyla seyyar wc satın alınması hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporu da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

  TÜRK BAYRAĞI DAĞITILACAK

Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerinin Efeler Belediyesi olarak bayrak dağıtma kampanyası başlatılması için verdiği önergeyi de değerlendiren Özakcan, "İkinci meclis oturumumuz olduğu için gündeme alamıyoruz. Bu konuda hazırlığımız var Efeler Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde hep birlikte ülkemize, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Önerilerinden dolayı değerli meclis üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.