Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi tiyatro tutkunlarını bekliyor

SANAT 21.09.2017 - 13:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3838+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi tiyatro tutkunlarını bekliyor

Geleceğin sanatçılarını ve tiyatrocularını çıkarmayı hedefleyen Efeler Belediyesi bu konuda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AYDIN- Kursa başvurular 18 ile 30 Eylül arasında Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi ve Adnan Menderes Yaşam Merkezi’nde yapılacak. Efeler Belediye Tiyatrosu (EBT), sahnelediği profesyonel kadro oyunlarının yanında düzenlediği kursla da ilgi görüyor. Yaz dönemi kurslarını başarıyla tamamlayan Efeler Belediyesi, kış dönemi tiyatro kurslarının kayıtlarına başladı. Eğitim almak isteyen tiyatro severlerin kursların son kayıt tarihi olan 30 Eylül Cumartesi gününe kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. Hobi edinmek isteyenler ya da tiyatro oyunculuğunu meslek edinmek isteyenler için 7’den 70’e ücretsiz tiyatro kursu başvurularının başladığını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,”Tiyatro kursunun ilçemizde sosyal ve kültürel açıdan gençlerin önünü açmak açısından önemli bir çalışma olarak görüyoruz. Gençleri ve tiyatro severleri belediyemiz tiyatrosu tarafından verilecek olan kursa katılmaya davet ediyorum. Tiyatro kursumuz ücretsiz olarak verilecek ve gençlerin yanı sıra her yaş gurubundan da kayıt alıyoruz. Belediye olarak sanatın her alanında sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Geleceğin sanatçılarını ve tiyatrocularını çıkarmayı hedefleyen Efeler Belediyesi bu konuda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AYDIN- Kursa başvurular 18 ile 30 Eylül arasında Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi ve Adnan Menderes Yaşam Merkezi’nde yapılacak.

Efeler Belediye Tiyatrosu (EBT), sahnelediği profesyonel kadro oyunlarının yanında düzenlediği kursla da ilgi görüyor. Yaz dönemi kurslarını başarıyla tamamlayan Efeler Belediyesi, kış dönemi tiyatro kurslarının kayıtlarına başladı. Eğitim almak isteyen tiyatro severlerin kursların son kayıt tarihi olan 30 Eylül Cumartesi gününe kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

Hobi edinmek isteyenler ya da tiyatro oyunculuğunu meslek edinmek isteyenler için 7’den 70’e ücretsiz tiyatro kursu başvurularının başladığını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,”Tiyatro kursunun ilçemizde sosyal ve kültürel açıdan gençlerin önünü açmak açısından önemli bir çalışma olarak görüyoruz. Gençleri ve tiyatro severleri belediyemiz tiyatrosu tarafından verilecek olan kursa katılmaya davet ediyorum. Tiyatro kursumuz ücretsiz olarak verilecek ve gençlerin yanı sıra her yaş gurubundan da kayıt alıyoruz. Belediye olarak sanatın her alanında sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.