Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi Staj Eğitimi verdi

GÜNCEL 03.07.2019 - 14:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3996+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi Staj Eğitimi verdi

T.C. Efeler Belediyesi bünyesinde staj eğitimine devam eden öğrencilere, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verildiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin staj dönemleri boyunca almaları zorunlu olan iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, T.C. Efeler Belediyesi’nde ilk kez M. Fatih Atay’ın talimatıyla verildi. Öğrenciler, ilk yardım, hastalıklardan korunma, tütün kullanımı, meslek hastalıkları, yüksekte çalışma, patlama – yangın ve yangından korunma, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, iş kazaları gibi daha birçok başlıkta eğitimler aldılar. Aldıkları eğitimler sonrasında değerlendirme sınavına giren öğrenciler, eğitimlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, kişisel yaşamlarında da uygulayıp kullanabilecekleri bilgiler öğrendiklerini aktardılar. Eğitimlerin başlangıcında belediye bünyesinde bulunan stajyer öğrencilere seslenen T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Öğrenim hayatınızı tamamlamak adına zorunlu olan staj eğitimleriniz için belediyemizin ilgili birimlerinde çalışmalarınızı yürütüyorsunuz. Umuyorum ki staj süreciniz sizler açısından verimli geçiyordur. Bu verimi arttırmak adına belediye olarak sizlere ilgili uzman kişiler tarafından iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bilgiler aktarılacak. Unutmayalım ki, bilgi çok önemlidir ve hayatımızın her anında bilgiye ihtiyaç duyarız. Burada alacağınız eğitimler ile gerek iş hayatınızda gerek kişisel yaşantınızda uygulayacağınız bilgilere erişirsiniz. Eğitim sürecinizde hepinize başarılar diliyorum” dedi. Öğrenciler, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Belediye İş Güvenliği Uzmanları tarafından verilen eğitimler ile aldıkları akademik eğitimlerin ötesinde, çalışma ortamında da tecrübe edindiklerini belirttiler. 02.07.2019 Salı günü başlayan iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri hafta sonuna kadar devam edecek.
T.C. Efeler Belediyesi bünyesinde staj eğitimine devam eden öğrencilere, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verildiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin staj dönemleri boyunca almaları zorunlu olan iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, T.C. Efeler Belediyesi’nde ilk kez M. Fatih Atay’ın talimatıyla verildi. Öğrenciler, ilk yardım, hastalıklardan korunma, tütün kullanımı, meslek hastalıkları, yüksekte çalışma, patlama – yangın ve yangından korunma, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, iş kazaları gibi daha birçok başlıkta eğitimler aldılar.

Aldıkları eğitimler sonrasında değerlendirme sınavına giren öğrenciler, eğitimlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, kişisel yaşamlarında da uygulayıp kullanabilecekleri bilgiler öğrendiklerini aktardılar.

Eğitimlerin başlangıcında belediye bünyesinde bulunan stajyer öğrencilere seslenen T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Öğrenim hayatınızı tamamlamak adına zorunlu olan staj eğitimleriniz için belediyemizin ilgili birimlerinde çalışmalarınızı yürütüyorsunuz. Umuyorum ki staj süreciniz sizler açısından verimli geçiyordur. Bu verimi arttırmak adına belediye olarak sizlere ilgili uzman kişiler tarafından iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bilgiler aktarılacak. Unutmayalım ki, bilgi çok önemlidir ve hayatımızın her anında bilgiye ihtiyaç duyarız. Burada alacağınız eğitimler ile gerek iş hayatınızda gerek kişisel yaşantınızda uygulayacağınız bilgilere erişirsiniz. Eğitim sürecinizde hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Öğrenciler, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Belediye İş Güvenliği Uzmanları tarafından verilen eğitimler ile aldıkları akademik eğitimlerin ötesinde, çalışma ortamında da tecrübe edindiklerini belirttiler.

02.07.2019 Salı günü başlayan iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri hafta sonuna kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.