Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi şehitleri unutmadı

GENEL 01.09.2018 - 10:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4295+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi şehitleri unutmadı

Efeler Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran hayrında bulundu.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın talimatı ile Bey Camii önünde gerçekleştirilen binlerce kişiye ulaşan hayırda aynı zamanda soğuk içecek ikramında da bulunuldu. Kısa süre içerisinde tükenen hayır sonrası vatandaşlar belediyeye teşekkür etti. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin bu vatan uğruna yaptıklarını sadece biz değil, bizden sonra gelen nesiller de unutmayacaktır. Kahramanca yurdunu savunan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Şeref ve kahramanlık günümüz olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Efeler Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran hayrında bulundu.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın talimatı ile Bey Camii önünde gerçekleştirilen binlerce kişiye ulaşan hayırda aynı zamanda soğuk içecek ikramında da bulunuldu. Kısa süre içerisinde tükenen hayır sonrası vatandaşlar belediyeye teşekkür etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin bu vatan uğruna yaptıklarını sadece biz değil, bizden sonra gelen nesiller de unutmayacaktır. Kahramanca yurdunu savunan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Şeref ve kahramanlık günümüz olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.