Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi personeli Kızılay'a kan bağışladı

GÜNCEL 03.09.2018 - 11:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3785+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi personeli Kızılay'a kan bağışladı

Kızılay Aydın Kan Bankası ekipleri, Efeler Belediyesi'nde düzenlediği kan bağışı kampanyası ile personelden bağış topladı.

AYDIN- Gönüllü personelin gerekli kontrollerden geçerek kan bağışında bulunduğu etkinliğe Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da katıldı. Efeler Belediyesi personelinin kan bağışı konusunda aşırı duyarlı olduğunu kaydeden Efeler Belediye Başkanı Özakcan, "Kan ihtiyacının ne zaman kime lazım olacağını hiç birimiz bilemeyiz. Belki bugün verdiğimiz kan, yarın bir yakınımıza can olabilir. Bu nedenle Efeler Belediyesi olarak her zaman kan bağışını önemsedik ve önemsiyoruz. Kızılay ekiplerimiz periyodik olarak belediyemize gelerek personelimizden bağış topluyorlar. Bağışta bulunan tüm personelimizi duyarlılıktan dolayı tebrik ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum" ifadelerini kullanarak bağış yapan personel ile yakından ilgilendi.
Kızılay Aydın Kan Bankası ekipleri, Efeler Belediyesi'nde düzenlediği kan bağışı kampanyası ile personelden bağış topladı.

AYDIN- Gönüllü personelin gerekli kontrollerden geçerek kan bağışında bulunduğu etkinliğe Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da katıldı.

Efeler Belediyesi personelinin kan bağışı konusunda aşırı duyarlı olduğunu kaydeden Efeler Belediye Başkanı Özakcan, "Kan ihtiyacının ne zaman kime lazım olacağını hiç birimiz bilemeyiz. Belki bugün verdiğimiz kan, yarın bir yakınımıza can olabilir. Bu nedenle Efeler Belediyesi olarak her zaman kan bağışını önemsedik ve önemsiyoruz. Kızılay ekiplerimiz periyodik olarak belediyemize gelerek personelimizden bağış topluyorlar. Bağışta bulunan tüm personelimizi duyarlılıktan dolayı tebrik ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum" ifadelerini kullanarak bağış yapan personel ile yakından ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.