Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi parklara bayram temizliği yapıyor

GÜNCEL 25.07.2019 - 10:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3962+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi parklara bayram temizliği yapıyor

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle parkların temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşması için ekiplerini sahaya yönlendirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Efeler İlçesini pırıl pırıl yapmak için çalışmalarına Mimar Sinan Mahallesi’nden başladı. Merkez mahallelerinden başlayan çalışmalar, tüm ilçeye yayılacak. Efeler Belediyesi’ne ait olan yeşil alanlar, parklar, sokak ve kaldırım üzerlerinde temizlik, Park ve Bahçeler ekipleri tarafından diğer birimlerin destekleri ile devam ediyor. Kaldırım kenarlarından çıkıp büyüyen otlar, büyümesini durdurmak ve özellikle kurutmak amacı ile ilaçlandığı ve çalışmalar insana ve doğaya zarar vermeyen, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı herbisit ilaçlar ile yapıldığı bildiriliyor. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Efeler Halkının taleplerinin farkındayız. Bu talepler doğrultusunda ekiplerimiz özellikle sahada yoğun bir çalışma sürdürüyorlar. Bayramda aileleri ile vakit geçirecek olan vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için gece gündüz demeden saha çalışmalarımıza ağırlık verdik. Tüm isteğimiz halkımızın verilen hizmetlerden memnuniyeti” dedi.
Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle parkların temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşması için ekiplerini sahaya yönlendirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Efeler İlçesini pırıl pırıl yapmak için çalışmalarına Mimar Sinan Mahallesi’nden başladı. Merkez mahallelerinden başlayan çalışmalar, tüm ilçeye yayılacak.

Efeler Belediyesi’ne ait olan yeşil alanlar, parklar, sokak ve kaldırım üzerlerinde temizlik, Park ve Bahçeler ekipleri tarafından diğer birimlerin destekleri ile devam ediyor. Kaldırım kenarlarından çıkıp büyüyen otlar, büyümesini durdurmak ve özellikle kurutmak amacı ile ilaçlandığı ve çalışmalar insana ve doğaya zarar vermeyen, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı herbisit ilaçlar ile yapıldığı bildiriliyor.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Efeler Halkının taleplerinin farkındayız. Bu talepler doğrultusunda ekiplerimiz özellikle sahada yoğun bir çalışma sürdürüyorlar. Bayramda aileleri ile vakit geçirecek olan vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için gece gündüz demeden saha çalışmalarımıza ağırlık verdik. Tüm isteğimiz halkımızın verilen hizmetlerden memnuniyeti” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.