Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi’nin Efe’si oldu

EKONOMİ 28.11.2015 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2722+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi’nin Efe’si oldu

Aydın Kanarya Sevenler Derneği üyeleri, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret ederek Kanarya kuşu hediye etti.

Efeler Belediyesi’nde başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Aydın Kanarya Sevenler Derneği üyesi Zekeriya Pınarbaşı ve Ergun Evran katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özakcan, kafes içerisinde kendisine hediye edilen erkek Kanarya’ya “EFE” ismini verdi. Hayvan sevgisinin önemine dikkat çeken Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,"Tüm canlılar bizler için değerlidir. Çoğu insanın vazgeçemediği kuşlar birer dosttur. Kuşları bazılarımız evlerinde arkadaşlık yapsın diye beslerken, bazılarımız da meraklı olduğu için ve yarışmalarda ödül almak adına besler. Her canlı gibi kuşların tek istekleri vardır o da sevgidir. Bugün bana hediye edilen Kanarya’ya Efeler Belediyesi’ne ve Efeler ilçemize uygun olarak “ Efe” ismini verdim” ifadelerini kullandı.
Aydın Kanarya Sevenler Derneği üyeleri, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret ederek Kanarya kuşu hediye etti.

Efeler Belediyesi’nde başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Aydın Kanarya Sevenler Derneği üyesi Zekeriya Pınarbaşı ve Ergun Evran katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özakcan, kafes içerisinde kendisine hediye edilen erkek Kanarya’ya “EFE” ismini verdi.

Hayvan sevgisinin önemine dikkat çeken Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,"Tüm canlılar bizler için değerlidir. Çoğu insanın vazgeçemediği kuşlar birer dosttur. Kuşları bazılarımız evlerinde arkadaşlık yapsın diye beslerken, bazılarımız da meraklı olduğu için ve yarışmalarda ödül almak adına besler. Her canlı gibi kuşların tek istekleri vardır o da sevgidir. Bugün bana hediye edilen Kanarya’ya Efeler Belediyesi’ne ve Efeler ilçemize uygun olarak “ Efe” ismini verdim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.