Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi'nde Bayramlaşma

EKONOMİ 20.09.2015 - 22:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2643+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi'nde Bayramlaşma

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.

Efeler Belediyesi önünde Kurban Bayramı öncesi düzenlenen bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Başkan Yardımcıları Sümran Ünal, Ali Seydi Koca, Derya Tıkır, daire müdürleri ve belediye personeli bayramlaştı.   Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan personeline seslenerek yaptığı konuşmasında, "Efeler Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte Efeler ilçemizin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Hepinizi özverili çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, ailelerinizle birlikte mutlu, huzurlu, güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi. Başkan Özakcan tüm belediye personeli ile tek tek bayramlaşmasının ardından tören son buldu.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.

Efeler Belediyesi önünde Kurban Bayramı öncesi düzenlenen bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Başkan Yardımcıları Sümran Ünal, Ali Seydi Koca, Derya Tıkır, daire müdürleri ve belediye personeli bayramlaştı.

  Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan personeline seslenerek yaptığı konuşmasında, "Efeler Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte Efeler ilçemizin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Hepinizi özverili çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, ailelerinizle birlikte mutlu, huzurlu, güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi.

Başkan Özakcan tüm belediye personeli ile tek tek bayramlaşmasının ardından tören son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.