Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi Kültür Gezileri sona erdi

GENEL 18.12.2018 - 15:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3105+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi Kültür Gezileri sona erdi

Efeler Belediyesi tarafından 6 bin 500 kişini katılımı ile gerçekleştirilen 'Bursa-Çanakkale' konaklamalı kültür gezilerinin sona erdiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, sosyal belediyeciliğe önem veren Efeler Belediyesi bu sene bir ilke imza atarak konaklamalı kültür gezisi düzenledi. Her seferde 4 otobüsün hareket ettiği ve 137 seferin yapıldığı geziler 2 ay sürdü. Ücretsiz olarak düzenlenen gezilerde vatandaşlara sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği ikram edildi. Çanakkale'deki otellerde konaklayan vatandaşlar tarihi alanları ziyaret ederek, rehberlerden bilgiler aldı. 6 BİN 500 KİŞİ KATILDI Gezilere toplamda 6 bin 500 kişinin katıldığını kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, şöyle konuştu: "Gezilerimiz için duyuru yapılmasının ardından kısa süre içerisinde tüm kontenjanlarımız doldu. Vatandaşlarımızın eksiksiz bir seyahat geçirmeleri için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek planlandı. Belirlenen program çerçevesinde vatandaşlarımızı misafir ederek sorunsuz bir şekilde gezilerimizi tamamladık. 6 bin 500 kişinin katılımı ile muhteşem bir organizasyon oldu." Tüm gezilerden büyük memnuniyet ile dönen Efeler halkı ise kendilerine bu imkanı sunan Başta Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan olmak üzere gezide emeği geçen tüm yönetici ve personellere teşekkür ettiler.
Efeler Belediyesi tarafından 6 bin 500 kişini katılımı ile gerçekleştirilen 'Bursa-Çanakkale' konaklamalı kültür gezilerinin sona erdiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, sosyal belediyeciliğe önem veren Efeler Belediyesi bu sene bir ilke imza atarak konaklamalı kültür gezisi düzenledi. Her seferde 4 otobüsün hareket ettiği ve 137 seferin yapıldığı geziler 2 ay sürdü. Ücretsiz olarak düzenlenen gezilerde vatandaşlara sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği ikram edildi. Çanakkale'deki otellerde konaklayan vatandaşlar tarihi alanları ziyaret ederek, rehberlerden bilgiler aldı.

6 BİN 500 KİŞİ KATILDI

Gezilere toplamda 6 bin 500 kişinin katıldığını kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, şöyle konuştu:

"Gezilerimiz için duyuru yapılmasının ardından kısa süre içerisinde tüm kontenjanlarımız doldu. Vatandaşlarımızın eksiksiz bir seyahat geçirmeleri için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek planlandı. Belirlenen program çerçevesinde vatandaşlarımızı misafir ederek sorunsuz bir şekilde gezilerimizi tamamladık. 6 bin 500 kişinin katılımı ile muhteşem bir organizasyon oldu."

Tüm gezilerden büyük memnuniyet ile dönen Efeler halkı ise kendilerine bu imkanı sunan Başta Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan olmak üzere gezide emeği geçen tüm yönetici ve personellere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.