Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi, konuk gazetecileri ağırladı

GÜNCEL (AA) - Anadolu Ajansı | 27.10.2016 - 17:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2156+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi, konuk gazetecileri ağırladı

Efeler Belediyesi, 52. Başkanlar Konseyi Toplantısı’nı gerçekleştirmek üzere Aydın’da bir araya gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu üyeleri için akşam yemeğinde ağırladı.

AYDIN-Bir restoranda düzenlenen yemeğe Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Cavit Bircan, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener ve federasyon üyesi cemiyet başkanları katıldı. Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahibi olduğu Türkiye Gazeteciler Federasyonu 52. Başkanlar Konseyi Toplantısının ilk akşamında kendileri adına düzenlenen hoş geldiniz yemeği için Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, “Tümdavetlilerimize davetimizi kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Konuklarımıza uzaktan değil bizzat yaşatarak Aydınımızın güzelliklerini anlatacağız. Bu toplantının gerçekleşmesi için bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyor ve bir kez daha konuklarımıza hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı. Medyanın gücünden bahsederek konuşmasına başlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “lkemiz, 15 Temmuz’da Cumhuriyet tarihimizin en büyük felaketini yaşadı. Bunun bir daha yaşanmaması için hepimiz Demokrasimize, Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız.  Ebediyen payidar kalacağını ifade eden Büyük Önder Atatürk’ün söylediği gibi Cumhuriyetimizi Demokrasimiz ile taçlandırıp daha huzurlu, daha mutlu, geleceğe umutla bakabileceğimiz bir Türkiye ortamını hep birlikte yaratabiliriz. Bildiğiniz gibi ülkemizin yönetim yapısının dört temel direği var. Bunlara; Yasama, Yürütme, Yargı deriz. Ama dördüncü ayakta, güçte; basındır, medyadır. Ülkemiz demokrasisi ve yönetimini ayakta tutan sizlersiniz. Dört ayaklı bir masa düşünün. Bu masanın ayaklarından biri eksik olursa masa ayakta, dengede duramaz. Yasamayla, yürütmeyle, yargıyla, bunların bile birbirinden bağımsız olduğu parlamenter demokratik yapımız ve sistemimiz var. Demokrasimizi ayakta tutan siz dördüncü güçle,  demokrasimizi geliştirdiğimiz ölçüde, ulusça huzurlu ve mutlu bir yönetim ve ortam yaratabiliriz. Sözlerimi uzatmadan bizlerin misafiri olmanızdan dolayı bizde sizlerle çok gurur duyduk. İyi bir akşam geçirmeniz dileği ile tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi. Türkiye’nin 81 ilinde görevli Gazeteciler Cemiyetlerinin Başkanlarının bir araya geldiği gecede davetlilere, ilk olarak Efeler Belediyesince hazırlanan Efeler ilçesi kısa tanıtım filmi izlettirildi. Aydın Kuvayı Milliye ve Mücahitleri Derneği Aydın Şubesi halk oyunları ekibinin; cesaretin, yiğitliğin, mertliğin simgesi, Aydın ilinin sembolü Efeler’in sahnede ki gösterileri büyük alkış alırken, gecenin sonunda Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a kendilerine verilen destek ve misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.
Efeler Belediyesi, 52. Başkanlar Konseyi Toplantısı’nı gerçekleştirmek üzere Aydın’da bir araya gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu üyeleri için akşam yemeğinde ağırladı.

AYDIN-Bir restoranda düzenlenen yemeğe Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Cavit Bircan, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener ve federasyon üyesi cemiyet başkanları katıldı.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahibi olduğu Türkiye Gazeteciler Federasyonu 52. Başkanlar Konseyi Toplantısının ilk akşamında kendileri adına düzenlenen hoş geldiniz yemeği için Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, “Tümdavetlilerimize davetimizi kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Konuklarımıza uzaktan değil bizzat yaşatarak Aydınımızın güzelliklerini anlatacağız. Bu toplantının gerçekleşmesi için bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyor ve bir kez daha konuklarımıza hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Medyanın gücünden bahsederek konuşmasına başlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “lkemiz, 15 Temmuz’da Cumhuriyet tarihimizin en büyük felaketini yaşadı. Bunun bir daha yaşanmaması için hepimiz Demokrasimize, Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız.  Ebediyen payidar kalacağını ifade eden Büyük Önder Atatürk’ün söylediği gibi Cumhuriyetimizi Demokrasimiz ile taçlandırıp daha huzurlu, daha mutlu, geleceğe umutla bakabileceğimiz bir Türkiye ortamını hep birlikte yaratabiliriz. Bildiğiniz gibi ülkemizin yönetim yapısının dört temel direği var. Bunlara; Yasama, Yürütme, Yargı deriz. Ama dördüncü ayakta, güçte; basındır, medyadır. Ülkemiz demokrasisi ve yönetimini ayakta tutan sizlersiniz. Dört ayaklı bir masa düşünün. Bu masanın ayaklarından biri eksik olursa masa ayakta, dengede duramaz. Yasamayla, yürütmeyle, yargıyla, bunların bile birbirinden bağımsız olduğu parlamenter demokratik yapımız ve sistemimiz var. Demokrasimizi ayakta tutan siz dördüncü güçle,  demokrasimizi geliştirdiğimiz ölçüde, ulusça huzurlu ve mutlu bir yönetim ve ortam yaratabiliriz. Sözlerimi uzatmadan bizlerin misafiri olmanızdan dolayı bizde sizlerle çok gurur duyduk. İyi bir akşam geçirmeniz dileği ile tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Türkiye’nin 81 ilinde görevli Gazeteciler Cemiyetlerinin Başkanlarının bir araya geldiği gecede davetlilere, ilk olarak Efeler Belediyesince hazırlanan Efeler ilçesi kısa tanıtım filmi izlettirildi.

Aydın Kuvayı Milliye ve Mücahitleri Derneği Aydın Şubesi halk oyunları ekibinin; cesaretin, yiğitliğin, mertliğin simgesi, Aydın ilinin sembolü Efeler’in sahnede ki gösterileri büyük alkış alırken, gecenin sonunda Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a kendilerine verilen destek ve misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.