Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi, kentin temizliğine önem veriyor

YAŞAM 29.09.2015 - 11:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3217+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi, kentin temizliğine önem veriyor

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz bulvar, cadde ve sokakları temizlemeye, çöp konteynırlarını dezenfekte etmeye devam ediyor.

Efeler ilçesinde çevre bakımını kuruluşundan bu güne kadar ihmal etmeyen Efeler Belediyesi, bulvar, cadde ve sokaklardaki evsel atıklar ve çöp konteynerlerinin periyodik olarak bakımını yapıyor. Kötü koku yayan konteynerlerin vatandaşlara rahatsızlık vermemesi için Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çevre sağlığı açısından da büyük önem taşıyan bu uygulamada konteynerler bol köpükle yıkanıyor. Yıkandıktan sonra ayrıca bakterilere karşı dezenfekte edilen konteynerlerin çevresi de özenle temizleniyor. Çöp konteynerleri aynı işlemden geçirilerek hem kötü kokunun önüne geçiliyor hem de daha hijyenik bir ortam oluşturuluyor. “Çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz” Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, yapılan bu hizmetin özellikle çevre sağlığı açısından önemine dikkat çekerek, “Bu konteynerlerde çeşitli bakterilerin üreyerek insan sağlığını tehdit etmesinin de önüne geçmiş oluyoruz. Aynı zamanda bu periyodik olarak yapılan temizlikle kötü koku yayılması da engellenmiş oluyor. Yaptığımız çalışmalar vatandaşlarımız tarafından da takdirle karşılanıyor. Biliyorsunuz ki Aydın ilinin büyükşehir olmasıyla kurulmuş olan Efeler Belediyesi 'Yaşanabilir Daha Temiz Bir Efeler'  hedefi için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Teknik ekipmanlarını güçlendiren belediyemiz, geride kalan 1,5 yıllık süreçte ilçede yoğun bir temizlik mesaisi yaptı. 83 mahalle,159 cadde, 4 meydan, 130 bulvar,1486 sokak’ta,270.835 nüfusa hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 110 mıntıkada 70 adet araç ile yürüttüğü çalışmalar ile günde yaklaşık 300 ton çöp topluyor. İlçede Pazar yerleri ile sokaklarda düzenli olarak süpürge ve sulama yapan ekipler, kentin farklı noktalarında yer alan 4 500 adet çöp konteynırını da dezenfekte edip yıkıyor” dedi. “Daha temiz daha sağlıklı bir ilçe” Kurban Bayramı sonrası Hayvan Pazarı’nın da büyük bir titizlikle temizlendiğini ve dezenfekte çalışmalarının yapıldığını söyleyen Başkan Özakcan, "Daha önce Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Adnan Menderes Bulvarı ve Pazar yerlerimizin sokaklarını yıkamıştık. Bu çalışmalarımız bundan sonrada devam edecek. Böylece daha temiz, daha sağlıklı bir ilçede vatandaşlarımızla huzur içinde yaşayabileceğiz” ifadelerini kullandı.
Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz bulvar, cadde ve sokakları temizlemeye, çöp konteynırlarını dezenfekte etmeye devam ediyor.

Efeler ilçesinde çevre bakımını kuruluşundan bu güne kadar ihmal etmeyen Efeler Belediyesi, bulvar, cadde ve sokaklardaki evsel atıklar ve çöp konteynerlerinin periyodik olarak bakımını yapıyor. Kötü koku yayan konteynerlerin vatandaşlara rahatsızlık vermemesi için Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çevre sağlığı açısından da büyük önem taşıyan bu uygulamada konteynerler bol köpükle yıkanıyor. Yıkandıktan sonra ayrıca bakterilere karşı dezenfekte edilen konteynerlerin çevresi de özenle temizleniyor. Çöp konteynerleri aynı işlemden geçirilerek hem kötü kokunun önüne geçiliyor hem de daha hijyenik bir ortam oluşturuluyor.

“Çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz”

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, yapılan bu hizmetin özellikle çevre sağlığı açısından önemine dikkat çekerek, “Bu konteynerlerde çeşitli bakterilerin üreyerek insan sağlığını tehdit etmesinin de önüne geçmiş oluyoruz. Aynı zamanda bu periyodik olarak yapılan temizlikle kötü koku yayılması da engellenmiş oluyor. Yaptığımız çalışmalar vatandaşlarımız tarafından da takdirle karşılanıyor. Biliyorsunuz ki Aydın ilinin büyükşehir olmasıyla kurulmuş olan Efeler Belediyesi 'Yaşanabilir Daha Temiz Bir Efeler'  hedefi için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Teknik ekipmanlarını güçlendiren belediyemiz, geride kalan 1,5 yıllık süreçte ilçede yoğun bir temizlik mesaisi yaptı. 83 mahalle,159 cadde, 4 meydan, 130 bulvar,1486 sokak’ta,270.835 nüfusa hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 110 mıntıkada 70 adet araç ile yürüttüğü çalışmalar ile günde yaklaşık 300 ton çöp topluyor. İlçede Pazar yerleri ile sokaklarda düzenli olarak süpürge ve sulama yapan ekipler, kentin farklı noktalarında yer alan 4 500 adet çöp konteynırını da dezenfekte edip yıkıyor” dedi.

“Daha temiz daha sağlıklı bir ilçe”

Kurban Bayramı sonrası Hayvan Pazarı’nın da büyük bir titizlikle temizlendiğini ve dezenfekte çalışmalarının yapıldığını söyleyen Başkan Özakcan, "Daha önce Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Adnan Menderes Bulvarı ve Pazar yerlerimizin sokaklarını yıkamıştık. Bu çalışmalarımız bundan sonrada devam edecek. Böylece daha temiz, daha sağlıklı bir ilçede vatandaşlarımızla huzur içinde yaşayabileceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.