Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi engelleri kaldırıyor

GÜNCEL 22.09.2016 - 18:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3973+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi engelleri kaldırıyor

Efeler Belediyesi’nin, engellilere yönelik yaptığı projeler ile engelli vatandaşların gündelik hayatlarını kolaylaştırmaya devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Engelli ve engelli yakınlarının en büyük sıkıntılarından birisi olan akülü araç şarjı sorununa el atan Efeler Belediyesi, 2 ayrı noktaya akü şarj istasyonu kurdu. 2 ayrı noktada kurduğu akü şarj istasyonları ile engellilere yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Efeler Belediyesi, akülü araç kullanan engellilerin yüzünü güldürüyor. Yolda akülerinin bitmesi endişesini taşıyan yürüme engelli vatandaşların hayatlarına daha fazla katkıda bulunacak bu hizmetle, akülü araç kullanan engelliler daha rahat ve özgür gezebilecek. “VATANDAŞLARIMIZIN HAYATLA BARIŞIK VE MUTLU OLMALARI ÖNEMLİ” Akülü araç kullanan engellilerin artık yolda kalmayacağını, ihtiyaç taleplerine göre hizmeti genişleterek devam edeceklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, şunları söşyledi: “Akü Şarj İstasyonları sayesinde akülü sandalye kullanan vatandaşlar, en büyük korkularından biri olan yolda şarj bitmesi sorununu da artık yaşamayacak. Bedensel engelleri nedeni ile akülü araç kullanmak zorunda olan vatandaşlarımızın, araçlarını şarj istasyonlarının bulunduğu alanlarda kolaylıkla şarj ederek yolda kalma korkusunu ortadan kaldırıyoruz. Bedensel engelli vatandaşlarımızın günlük işlerine devam edebilmelerini sağlamak için şimdilik 2 noktaya akü şarj istasyonu kurduk. Engelli vatandaşlarımızın ücretsiz olarak faydalanabileceği, Uğur Mumcu Parkı ve Manolya Parkımızda kurduğumuz istasyonlarımız çalışıyor. Akülü araç kullanan kardeşlerimizin 'şarjım biter' diye kaygısı olmadan evlerinden çıkmalarını sağlayacağız. Bizim için önemli olan engelli vatandaşlarımızın hayatla barışık,  mutlu yaşamaları. Engelli vatandaşlarımızın evlerinden çıktığı zaman tekrar eve dönebilme gibi bir endişesi olmayacak. ” ÜCRETSİZ VE AYNI ANDA 3 ARAÇ ŞARJ OLABİLİYOR Ücretsiz olarak faydalanılan ve aynı anda 3 aracın şarj olabildiği, hızlandırılmış şarj sistemiyle 10-12 saat süren tam şarj süresini 3 saate indiren Akü Şarj İstasyonlarında, engelli vatandaşlar 15-20 dakikalık kısmi dolum yaparak da yollarına devam edebiliyorlar. “ENGELLİLERE YÖNELİK YAPILAN HİZMETLER TAÇLANDIRILDI” Akülü sandalye kullanan ve şarj istasyonlarını deneyen engelli vatandaşlar,  istasyonların gerçekten yaşamlarını kolaylaştırdığını belirterek, “Evden çıktığımız zaman şarjımız bitecek diye endişe ediyorduk. Artık dilediğimiz zaman dışarı çıkabileceğiz. Yaşamımızı kolaylaştıran bu güzel hizmetin tüm belediyelere örnek olmasını isteriz. Belediyemizden çok memnunuz, bu güzel hizmet Efeler Belediyesi’nin engelliler için yaptığı hizmetlerin taçlandırılması oldu. Başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
Efeler Belediyesi’nin, engellilere yönelik yaptığı projeler ile engelli vatandaşların gündelik hayatlarını kolaylaştırmaya devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Engelli ve engelli yakınlarının en büyük sıkıntılarından birisi olan akülü araç şarjı sorununa el atan Efeler Belediyesi, 2 ayrı noktaya akü şarj istasyonu kurdu.

2 ayrı noktada kurduğu akü şarj istasyonları ile engellilere yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Efeler Belediyesi, akülü araç kullanan engellilerin yüzünü güldürüyor. Yolda akülerinin bitmesi endişesini taşıyan yürüme engelli vatandaşların hayatlarına daha fazla katkıda bulunacak bu hizmetle, akülü araç kullanan engelliler daha rahat ve özgür gezebilecek.

“VATANDAŞLARIMIZIN HAYATLA BARIŞIK VE MUTLU OLMALARI ÖNEMLİ”

Akülü araç kullanan engellilerin artık yolda kalmayacağını, ihtiyaç taleplerine göre hizmeti genişleterek devam edeceklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, şunları söşyledi:

“Akü Şarj İstasyonları sayesinde akülü sandalye kullanan vatandaşlar, en büyük korkularından biri olan yolda şarj bitmesi sorununu da artık yaşamayacak. Bedensel engelleri nedeni ile akülü araç kullanmak zorunda olan vatandaşlarımızın, araçlarını şarj istasyonlarının bulunduğu alanlarda kolaylıkla şarj ederek yolda kalma korkusunu ortadan kaldırıyoruz. Bedensel engelli vatandaşlarımızın günlük işlerine devam edebilmelerini sağlamak için şimdilik 2 noktaya akü şarj istasyonu kurduk. Engelli vatandaşlarımızın ücretsiz olarak faydalanabileceği, Uğur Mumcu Parkı ve Manolya Parkımızda kurduğumuz istasyonlarımız çalışıyor. Akülü araç kullanan kardeşlerimizin 'şarjım biter' diye kaygısı olmadan evlerinden çıkmalarını sağlayacağız. Bizim için önemli olan engelli vatandaşlarımızın hayatla barışık,  mutlu yaşamaları. Engelli vatandaşlarımızın evlerinden çıktığı zaman tekrar eve dönebilme gibi bir endişesi olmayacak. ”

ÜCRETSİZ VE AYNI ANDA 3 ARAÇ ŞARJ OLABİLİYOR

Ücretsiz olarak faydalanılan ve aynı anda 3 aracın şarj olabildiği, hızlandırılmış şarj sistemiyle 10-12 saat süren tam şarj süresini 3 saate indiren Akü Şarj İstasyonlarında, engelli vatandaşlar 15-20 dakikalık kısmi dolum yaparak da yollarına devam edebiliyorlar.

“ENGELLİLERE YÖNELİK YAPILAN HİZMETLER TAÇLANDIRILDI”

Akülü sandalye kullanan ve şarj istasyonlarını deneyen engelli vatandaşlar,  istasyonların gerçekten yaşamlarını kolaylaştırdığını belirterek, “Evden çıktığımız zaman şarjımız bitecek diye endişe ediyorduk. Artık dilediğimiz zaman dışarı çıkabileceğiz. Yaşamımızı kolaylaştıran bu güzel hizmetin tüm belediyelere örnek olmasını isteriz. Belediyemizden çok memnunuz, bu güzel hizmet Efeler Belediyesi’nin engelliler için yaptığı hizmetlerin taçlandırılması oldu. Başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.