Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısı yapıldı

GÜNCEL 02.03.2017 - 12:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3470+ kez okundu.
 

Efeler Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısı yapıldı

Efeler Belediye Meclisi 2017 Mart ayı binci olağan toplantısını gerçekleştirdi.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan’ın başkanlığında toplanan mecliste, 13 gündem maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara havale edilmesine oy çokluğu ile karara bağlanırken, gündemin 5. maddesin de Mali Hizmetler Müdürlüğünce önerilen muhtarlıkların elektrik, su, ısınma iletişim, bilgi işlem ve kırtasiye harcamaları için ayrılan ödeneğin yıllık bazda belirlenmesi ve aylık harcama üst sınırının kaldırılması hususu, yapılan oylamada oy birliği ile Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. Efeler Belediye Meclisinin bir sonraki toplantısının 03 Mart Perşembe günü saat 18.00 yapılmasına karar verildi.
Efeler Belediye Meclisi 2017 Mart ayı binci olağan toplantısını gerçekleştirdi.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan’ın başkanlığında toplanan mecliste, 13 gündem maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara havale edilmesine oy çokluğu ile karara bağlanırken, gündemin 5. maddesin de Mali Hizmetler Müdürlüğünce önerilen muhtarlıkların elektrik, su, ısınma iletişim, bilgi işlem ve kırtasiye harcamaları için ayrılan ödeneğin yıllık bazda belirlenmesi ve aylık harcama üst sınırının kaldırılması hususu, yapılan oylamada oy birliği ile Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

Efeler Belediye Meclisinin bir sonraki toplantısının 03 Mart Perşembe günü saat 18.00 yapılmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.