Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler amatör sporcularla el ele

SPOR 11.12.2019 - 13:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2768+ kez okundu.
 

Efeler amatör sporcularla el ele

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, amatör spor kulüpleri ile bir araya geldi.

AYDIN- Efeler Belediyesi, Efeler’de mücadele eden amatör spor kulüplerine toplam 142 bin TL daha nakdi yardım yaptı. Efeler Belediyesi Meclisi Salonu’nda düzenlenen törene Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, kulüp başkan ve yöneticilerinin yanı sıra sporcular katıldı. “SÖZ VERMEDİĞİ HALDE DESTEK OLDU” ASKF Başkanı Hasip Arıkan, amatör spor kulüpleri için çok önemli bir gün olduğunu vurguladı, “Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın federasyon ziyaretinde amatör spor kulüplerine nakdi yardımın devam edeceği sözünü vermişti ve söz vermediği halde kulüplerimizin ulaşım giderlerini karşıladı” dedi. ASKF Başkanı Hasip Arıkan sözlerine şu şekilde devam etti: “Başkanımızın amatör spor kulüplerine vermiş olduğu değer ortadadır. Bizler, çok vefalı bir camiayız. Kimler yardım ediyorsa, kimler değer veriyorsa, kimler bize değer veriyorsa bizim her zaman başımızın üzerinde yeri vardır. Biz, bizlere yapılan iyiliği hiçbir zaman unutmayız. Gönlümüzün en müstesna yerinde yerini alır. Zamanında futbol oynamış, yöneticilik yapmış ve amatör sporun tüm sorunlarını bizlerden daha iyi bilen, yani içimizden biri olarak gördüğümüz sayın başkanım önümüzdeki dönemki nakdi yardımı belediye imkânları ölçüsünde sezonunun başlangıcı olan eylül ayında vereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Bu vesile ile amatör spor kulüplerine nakdi yardım sağlayan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay olmak üzere emeği geçen herkese huzurlarınızda bir kez daha teşekkür eder, saygılar sunarım.”  
Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, amatör spor kulüpleri ile bir araya geldi.

AYDIN- Efeler Belediyesi, Efeler’de mücadele eden amatör spor kulüplerine toplam 142 bin TL daha nakdi yardım yaptı.

Efeler Belediyesi Meclisi Salonu’nda düzenlenen törene Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, kulüp başkan ve yöneticilerinin yanı sıra sporcular katıldı.

“SÖZ VERMEDİĞİ HALDE DESTEK OLDU”

ASKF Başkanı Hasip Arıkan, amatör spor kulüpleri için çok önemli bir gün olduğunu vurguladı, “Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın federasyon ziyaretinde amatör spor kulüplerine nakdi yardımın devam edeceği sözünü vermişti ve söz vermediği halde kulüplerimizin ulaşım giderlerini karşıladı” dedi.

ASKF Başkanı Hasip Arıkan sözlerine şu şekilde devam etti:

“Başkanımızın amatör spor kulüplerine vermiş olduğu değer ortadadır. Bizler, çok vefalı bir camiayız. Kimler yardım ediyorsa, kimler değer veriyorsa, kimler bize değer veriyorsa bizim her zaman başımızın üzerinde yeri vardır. Biz, bizlere yapılan iyiliği hiçbir zaman unutmayız. Gönlümüzün en müstesna yerinde yerini alır. Zamanında futbol oynamış, yöneticilik yapmış ve amatör sporun tüm sorunlarını bizlerden daha iyi bilen, yani içimizden biri olarak gördüğümüz sayın başkanım önümüzdeki dönemki nakdi yardımı belediye imkânları ölçüsünde sezonunun başlangıcı olan eylül ayında vereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Bu vesile ile amatör spor kulüplerine nakdi yardım sağlayan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay olmak üzere emeği geçen herkese huzurlarınızda bir kez daha teşekkür eder, saygılar sunarım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.