Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Ak Gençlik Mustafa Adsız’a emanet!

SİYASET 19.05.2020 - 19:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3278+ kez okundu.
 

Efeler Ak Gençlik Mustafa Adsız’a emanet!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Efeler İlçe Başkanı Seyhan Koyuncu’nun Efeler İlçe yönetimine atanmasının ardından yerine vekâleten Mustafa Adsız getirildi.

EFELER - 28 Nisan 2020 Akşamı AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir tarafından açıklanan yönetim kurulu üyeleri arasında Efeler Gençlik Kolları Başkanı Seyhan Koyuncu’nun da yer alması nedeniyle Başkan Koyuncu’nun yerine vekâleten Efeler Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Adsız getirildi. Adsız’ın kongreye kadar görevi sürdüreceği bildirildi. Başkan Adsız yapmış olduğu açıklamada; " Değerli Hemşerilerim, AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanımız, Seyhan Koyuncu’nun Efeler İlçe Yönetimine atanmasının ardından yerine vekâleten şahsım Mustafa Adsız’a görev verilmiştir. Kongre sürecimize kadar görevi büyük bir özveriyle yürüteceğim. Seyhan Koyuncu Başkanımıza bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni görevinde başarılar dilerim. Allah utandırmasın. İlçemiz ve partimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Efeler İlçe Başkanı Seyhan Koyuncu’nun Efeler İlçe yönetimine atanmasının ardından yerine vekâleten Mustafa Adsız getirildi.

EFELER - 28 Nisan 2020 Akşamı AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir tarafından açıklanan yönetim kurulu üyeleri arasında Efeler Gençlik Kolları Başkanı Seyhan Koyuncu’nun da yer alması nedeniyle Başkan Koyuncu’nun yerine vekâleten Efeler Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Adsız getirildi. Adsız’ın kongreye kadar görevi sürdüreceği bildirildi.

Başkan Adsız yapmış olduğu açıklamada; " Değerli Hemşerilerim, AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanımız, Seyhan Koyuncu’nun Efeler İlçe Yönetimine atanmasının ardından yerine vekâleten şahsım Mustafa Adsız’a görev verilmiştir. Kongre sürecimize kadar görevi büyük bir özveriyle yürüteceğim. Seyhan Koyuncu Başkanımıza bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni görevinde başarılar dilerim. Allah utandırmasın. İlçemiz ve partimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.