Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Edebiyatsever kaymakam

KÜLTÜR 26.10.2017 - 17:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1956+ kez okundu.
 

Edebiyatsever kaymakam

Söke Kaymakamı Kurtbeyoğlu için edebiyatın yeri başka.

AYDIN- Göreve geldiği ilk günden bu yana çeşitli toplantılarda söylemleri ile edebiyata olan ilgisini vurgulayan Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, düzenlediği toplantılarla da bunu htiriyor. Bilindiği gibi kısa bir süre önce şehit babası Mustafa Uyar’ın şehit olan oğlu Hakkı Uyar için kaleme aldığı duygularının kitap olmasını da sağlamıştı. Sosyal medya paylaşımlarında da zaman zaman edebiyata yönelik paylaşımları ile de dikkat çeken Kaymakam Kurtbeyoğlu, fırsat buldukça Sökeli yazar ve şairlerle bir araya geliyor. Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu son olarak Sökeli şair ve yazarlarla, tarih kokan Hacı Halil Paşa Halk Kütüphanesi'nde bir araya geldi. Sökeli araştırmacı-yazar Abdulkadir Güler'in yeni çıkan “Söke'de İz Bırakanlar” adlı kitabını tanıttığı sohbet toplantısında, katılımcı şairler şiirler okudu. Sökeli şair ve yazarlarla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; “Sökeli şair ve yazarlarımızlar her ay ‘edebiyat konuşmaları’ toplantısı yapmayı planlıyoruz. Keyifli edebiyat buluşmalarımızı sürekli ve düzenli hale getireceğiz” dedi.
Söke Kaymakamı Kurtbeyoğlu için edebiyatın yeri başka.

AYDIN- Göreve geldiği ilk günden bu yana çeşitli toplantılarda söylemleri ile edebiyata olan ilgisini vurgulayan Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, düzenlediği toplantılarla da bunu htiriyor. Bilindiği gibi kısa bir süre önce şehit babası Mustafa Uyar’ın şehit olan oğlu Hakkı Uyar için kaleme aldığı duygularının kitap olmasını da sağlamıştı. Sosyal medya paylaşımlarında da zaman zaman edebiyata yönelik paylaşımları ile de dikkat çeken Kaymakam Kurtbeyoğlu, fırsat buldukça Sökeli yazar ve şairlerle bir araya geliyor.

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu son olarak Sökeli şair ve yazarlarla, tarih kokan Hacı Halil Paşa Halk Kütüphanesi'nde bir araya geldi. Sökeli araştırmacı-yazar Abdulkadir Güler'in yeni çıkan “Söke'de İz Bırakanlar” adlı kitabını tanıttığı sohbet toplantısında, katılımcı şairler şiirler okudu. Sökeli şair ve yazarlarla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; “Sökeli şair ve yazarlarımızlar her ay ‘edebiyat konuşmaları’ toplantısı yapmayı planlıyoruz. Keyifli edebiyat buluşmalarımızı sürekli ve düzenli hale getireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.