Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ebru sergisi açıldı

SANAT 14.02.2018 - 10:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4358+ kez okundu.
 

Ebru sergisi açıldı

Aydınlı Ebruzen Yusuf Arslan ilk şahsi sergisini açtı.

AYDIN - Aydın eski Milli Aydın Bankası Salonu’nda açılan sergide Aydınlı Ebruzen Yusuf Arslan çalışmalarını ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yaklaşık 12 yıldan bu yana ebru sanatı ile uğraştığını açıklayan Arslan, Aydın’da ilk şahsi sergisini açtığını belirterek, “Burada yaklaşık 55 adet kağıt ebru çalışmam var. Birazda ebru çalışmalarımda oluşan kravatlar var. Lale karanfil gül papatya ve bir de akkase ebrulardan oluşan çalışmalarım var. İlk defa şahsi olarak sergimi açtım. Aydın’da benden başka böyle şahsi olarak sergi açan olmadı. Kurumlar adına açan oldu ama şahıslar adına ilk defa ben açtım. İnşallah beğenilir diye umuyorum. Yaklaşık 12 yıldan beri ebru sanatı ile uğraşıyorum, bu sanata ticari olarak bakmıyorum. Sergim Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilir” diye konuştu.
Aydınlı Ebruzen Yusuf Arslan ilk şahsi sergisini açtı.

AYDIN - Aydın eski Milli Aydın Bankası Salonu’nda açılan sergide Aydınlı Ebruzen Yusuf Arslan çalışmalarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Yaklaşık 12 yıldan bu yana ebru sanatı ile uğraştığını açıklayan Arslan, Aydın’da ilk şahsi sergisini açtığını belirterek, “Burada yaklaşık 55 adet kağıt ebru çalışmam var. Birazda ebru çalışmalarımda oluşan kravatlar var. Lale karanfil gül papatya ve bir de akkase ebrulardan oluşan çalışmalarım var. İlk defa şahsi olarak sergimi açtım. Aydın’da benden başka böyle şahsi olarak sergi açan olmadı. Kurumlar adına açan oldu ama şahıslar adına ilk defa ben açtım. İnşallah beğenilir diye umuyorum. Yaklaşık 12 yıldan beri ebru sanatı ile uğraşıyorum, bu sanata ticari olarak bakmıyorum. Sergim Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.