Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Düz yolda takla attı

ASAYİŞ 16.07.2018 - 20:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2691+ kez okundu.
 

Düz yolda takla attı

Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil takla attı 2 yaralı

AYDIN- Aydın-İzmir karayolunda meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken takla atan otomobildeki iki kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza akşam saatlerinde İncirliova Erbeyli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Germencik istikametinden İncirliova istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen otomobil bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce orta refüje çarpan otomobil daha sona takla atarak yola devrildi. Ters dönen otomobildeki sürücü ve yolcu çevredekiler ve olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken ekiplerin çalışmalarının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Sebebi henüz belirlenemeyen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  
Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil takla attı 2 yaralı

AYDIN- Aydın-İzmir karayolunda meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken takla atan otomobildeki iki kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza akşam saatlerinde İncirliova Erbeyli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Germencik istikametinden İncirliova istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen otomobil bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce orta refüje çarpan otomobil daha sona takla atarak yola devrildi. Ters dönen otomobildeki sürücü ve yolcu çevredekiler ve olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken ekiplerin çalışmalarının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Sebebi henüz belirlenemeyen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.