Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Duvara çarpıp kaçtı

ASAYİŞ 28.08.2018 - 17:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3056+ kez okundu.
 

Duvara çarpıp kaçtı

Direksiyon hakimiyetini kaybedip bir evin duvarına çarpan sürücü aracını bırakıp kaçtı. Kazaya üzülen bir kedi olayı seyre daldı.

AYDIN- Kuşadası’nda meydana gelen trafik kazasında bir evin duvarına çarpan sürücünün kaçtığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Hacıfeyzullah Mahallesi Kesedağı bölgesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu bir otomobil evin duvarına çarptı. Kazanın ardından kimliği belirlenemeyen sürücü aracını bırakarak olay yerinden kaçtı. Kazada maddi hasar meydana geldi.
Direksiyon hakimiyetini kaybedip bir evin duvarına çarpan sürücü aracını bırakıp kaçtı. Kazaya üzülen bir kedi olayı seyre daldı.

AYDIN- Kuşadası’nda meydana gelen trafik kazasında bir evin duvarına çarpan sürücünün kaçtığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Hacıfeyzullah Mahallesi Kesedağı bölgesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu bir otomobil evin duvarına çarptı. Kazanın ardından kimliği belirlenemeyen sürücü aracını bırakarak olay yerinden kaçtı. Kazada maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.