Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Düşündüren manzaralar

GENEL 16.10.2017 - 10:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2046+ kez okundu.
 

Düşündüren manzaralar

Caddeler adım başı okul parası için mendil satan çocuklarla doldu

AYDIN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde caddeler adım başı okul parası için mendil satan çocuklarla doldu. Çevrede kimsenin tanımadığı çocuklar, öğlen saatlerinde tezgah kurup akşama kadar gelip geçenlerden yardım için alışveriş yapmasını isterken, yaşanan manzara vatandaşları rahatsız etmeye başladı. Okul kitaplarının öğrencilere devlet tarafından ücretsiz olarak verilmesine rağmen, son günlerde sık sık benzer manzara ile karşılaşmaktan rahatsızlık duymaya başladıklarını belirten çevre sakinleri, “Çocukların gerçekten ihtiyacı varsa üzücü bir durum. Çocuklar istismar edilip bu şekilde kullanılarak duygu sömürüsü yapılıyorsa daha da üzüntü verici bir manzara. Her gün ayrı bir sokak ve caddede çocuklar bu şekilde mendil, kalem gibi eşya satarak vatandaşlardan para toplamaya çalışıyor” diyerek yetkililerin konuyla ilgilenmesini istediler.
Caddeler adım başı okul parası için mendil satan çocuklarla doldu

AYDIN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde caddeler adım başı okul parası için mendil satan çocuklarla doldu. Çevrede kimsenin tanımadığı çocuklar, öğlen saatlerinde tezgah kurup akşama kadar gelip geçenlerden yardım için alışveriş yapmasını isterken, yaşanan manzara vatandaşları rahatsız etmeye başladı.

Okul kitaplarının öğrencilere devlet tarafından ücretsiz olarak verilmesine rağmen, son günlerde sık sık benzer manzara ile karşılaşmaktan rahatsızlık duymaya başladıklarını belirten çevre sakinleri, “Çocukların gerçekten ihtiyacı varsa üzücü bir durum. Çocuklar istismar edilip bu şekilde kullanılarak duygu sömürüsü yapılıyorsa daha da üzüntü verici bir manzara. Her gün ayrı bir sokak ve caddede çocuklar bu şekilde mendil, kalem gibi eşya satarak vatandaşlardan para toplamaya çalışıyor” diyerek yetkililerin konuyla ilgilenmesini istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.