Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dürüst işçiyi Başkan ödüllendirdi

EKONOMİ 20.07.2016 - 18:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3689+ kez okundu.
 

Dürüst işçiyi Başkan ödüllendirdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yol temizliği yaparken bulduğu parayı yetkililere teslim ederek dürüstlük sergileyen Belediye işçisi Bilal Ergin’i ödüllendirdi.

Geçtiğimiz günlerde yol temizliği yaparken bulduğu 5 bin euro’yu (yaklaşık 16 bin TL) yetkililere teslim ederek örnek bir davranış sergileyen Aydın Büyükşehir Belediyesi temizlik görevlisi Bilal Ergin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü’nde temizlik görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki Bilal Ergin, yol ve kaldırım temizliği yaparken Nazilli’de bir çanta bulmuştu. Ziyarette konuşan Ergin, çantayı bulduktan sonra hiç düşünmeden yetkililere teslim ettiğini belirterek çantanın sahibine teslim edilmesinde sonra çok mutlu olduğunu belirtti. “HERKESE ÖRNEK OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM” Duyarlı davranışı ile her kesimden insanın takdirini kazanan ve örnek olan Ergin’i kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yol temizliği görevini yerine getirirken para dolu bir çanta bulan çalışanımız hiç tereddüt etmeden yetkililere bu çantayı teslim etmiştir. Kendisini dürüst davranışı nedeniyle tebrik ediyorum, kutluyorum.  Onurlu bir davranış sergileyen Bilal Ergin’in herkese örnek olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Başkan Çerçioğlu örnek davranışı nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışanı Bilal Ergin’i altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yol temizliği yaparken bulduğu parayı yetkililere teslim ederek dürüstlük sergileyen Belediye işçisi Bilal Ergin’i ödüllendirdi.

Geçtiğimiz günlerde yol temizliği yaparken bulduğu 5 bin euro’yu (yaklaşık 16 bin TL) yetkililere teslim ederek örnek bir davranış sergileyen Aydın Büyükşehir Belediyesi temizlik görevlisi Bilal Ergin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü’nde temizlik görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki Bilal Ergin, yol ve kaldırım temizliği yaparken Nazilli’de bir çanta bulmuştu. Ziyarette konuşan Ergin, çantayı bulduktan sonra hiç düşünmeden yetkililere teslim ettiğini belirterek çantanın sahibine teslim edilmesinde sonra çok mutlu olduğunu belirtti.

“HERKESE ÖRNEK OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Duyarlı davranışı ile her kesimden insanın takdirini kazanan ve örnek olan Ergin’i kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yol temizliği görevini yerine getirirken para dolu bir çanta bulan çalışanımız hiç tereddüt etmeden yetkililere bu çantayı teslim etmiştir. Kendisini dürüst davranışı nedeniyle tebrik ediyorum, kutluyorum.  Onurlu bir davranış sergileyen Bilal Ergin’in herkese örnek olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Çerçioğlu örnek davranışı nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışanı Bilal Ergin’i altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.