Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Dünyayı titretti, Selamı çaktı

SPOR 12.09.2015 - 12:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2760+ kez okundu.
 

Dünyayı titretti, Selamı çaktı

Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 58 kiloda Elif Jale Yeşilırmak, dünya üçüncüsü oldu. Yeşilırmak, madalyasını aldıktan sonra şehitleri unutmadı ve onlar için asker selamı verdi.

ABD'nin Las Vegas kentinde organize edilen Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 58 kiloda Elif Jale Yeşilırmak, dünya üçüncüsü oldu. Yeşilırmak, madalyasını aldıktan sonra şehitleri unutmadı ve onlar için asker selamı verdi. BRONZ MADALYA ALDI Orleans Arena'da düzenlenen şampiyonanın dördüncü gününde Yeşilırmak, üçüncülük-beşincilik maçında Kolombiyalı Jackeline Renteria Castillo ile karşılaştı. Milli sporcu, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı ve bronz madalyaya uzandı BAŞARISINI TEKRARLADI Milli güreşçi Elif Jale Yeşilırmak, milli forma altında dünya şampiyonalarındaki ikinci madalyasını kazandı. Milli sporcu, geçen sene Özbekistan'da yapılan dünya şampiyonasında da 58 kiloda bronz madalya kazanarak, dünya şampiyonalarında madalya kazanan ilk Türk kadın güreşçi olma başarısı göstermişti. SELAMI ÇAKTI DÜNYAYI TİTRETTİ 58 kiloda bronz madalya alarak göğsümüzü kabartan Yeşilırmak, Türkiye'de yaşanan terör olaylarında şehit düşen askerlerimizi unutmadı. Yeşilırmak, madalyasını aldıktan sonra asker selamı vermeyi ihmal etmedi. "ÇOK MUTLUYUM" Yeşilırmak, ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada, dünya şampiyonasının kendisi açısından çok iyi geçtiğini belirterek, "Finalde olamadım, üzgünüm ama önce olimpiyat kotası aldığım için, sonra da madalya kazandığım için çok mutluyum." diye konuştu. YENİ HEDEF ALTIN MADALYA Gelecek sene yapılacak dünya şampiyonasında hedefinin altın madalya olacağını vurgulayan milli sporcu, "Olimpiyatlarda altın madalyaya adayım. Burada elde ettiğim başarı ve kazandığım bronz madalyayla bunu kanıtladığıma inanıyorum. Çok çalışmaya devam edeceğim ve altın madalyaya ulaşacağım." ifadelerini kullandı.
Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 58 kiloda Elif Jale Yeşilırmak, dünya üçüncüsü oldu. Yeşilırmak, madalyasını aldıktan sonra şehitleri unutmadı ve onlar için asker selamı verdi.

ABD'nin Las Vegas kentinde organize edilen Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 58 kiloda Elif Jale Yeşilırmak, dünya üçüncüsü oldu. Yeşilırmak, madalyasını aldıktan sonra şehitleri unutmadı ve onlar için asker selamı verdi.

BRONZ MADALYA ALDI

Orleans Arena'da düzenlenen şampiyonanın dördüncü gününde Yeşilırmak, üçüncülük-beşincilik maçında Kolombiyalı Jackeline Renteria Castillo ile karşılaştı. Milli sporcu, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı ve bronz madalyaya uzandı

BAŞARISINI TEKRARLADI

Milli güreşçi Elif Jale Yeşilırmak, milli forma altında dünya şampiyonalarındaki ikinci madalyasını kazandı. Milli sporcu, geçen sene Özbekistan'da yapılan dünya şampiyonasında da 58 kiloda bronz madalya kazanarak, dünya şampiyonalarında madalya kazanan ilk Türk kadın güreşçi olma başarısı göstermişti.

SELAMI ÇAKTI DÜNYAYI TİTRETTİ

58 kiloda bronz madalya alarak göğsümüzü kabartan Yeşilırmak, Türkiye'de yaşanan terör olaylarında şehit düşen askerlerimizi unutmadı. Yeşilırmak, madalyasını aldıktan sonra asker selamı vermeyi ihmal etmedi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Yeşilırmak, ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada, dünya şampiyonasının kendisi açısından çok iyi geçtiğini belirterek, "Finalde olamadım, üzgünüm ama önce olimpiyat kotası aldığım için, sonra da madalya kazandığım için çok mutluyum." diye konuştu.

YENİ HEDEF ALTIN MADALYA

Gelecek sene yapılacak dünya şampiyonasında hedefinin altın madalya olacağını vurgulayan milli sporcu, "Olimpiyatlarda altın madalyaya adayım. Burada elde ettiğim başarı ve kazandığım bronz madalyayla bunu kanıtladığıma inanıyorum. Çok çalışmaya devam edeceğim ve altın madalyaya ulaşacağım." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.