Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Dünya bu fotoğrafı konuşuyor

EKONOMİ 12.09.2015 - 12:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3314+ kez okundu.
 

Dünya bu fotoğrafı konuşuyor

Dünya, Danimarka'ya gelen Suriyeli kız çocuğu ile oynayan polis memurunu konuşuyor. Polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor.

Danimarka'ya gelen mülteciler arasında bulunun küçük Suriyeli kız çocuğu ile oynayan polis memuru bir anda popüler oldu. Mülteci kız çocuğu ile oynayan polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor. EVLENME TEKLİFİ YAĞIYOR Söz konusu polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor. Polis Teşkilatı ve gazetelere gönderilen mail ve okuyucu mektuplarında kadınlar "Böyle bir polis için ben de sınırları aşarım." gibi cümleler kullanıyor. KIZ ÇOCUĞUNUN MUTLULUĞU BÜTÜN KADINLARI ETKİLEMİŞ Danimarka'nın Almanya'ya karadan bağlı Jylland yarım adasının güneyindeki Padborg şehri yakınlarındaki otobanda, avucunda bir şey saklayarak polise "Bul bakalım hangi avcumda" şeklinde soru soran ve karşılığını da güler yüz ve sevgi ile alan kız çocuğunun mutluluğu tüm dünya kadınlarını etkilemiş görünüyor. "ONUN İÇİN BEN DE SINIRLARI AŞARIM" BT gazetesinin muhabiri Claus Fisker tarafından çekilen fotoğrafı gören kadınlar, polis memuruna evlenme teklifleri göndererek, kalplerini fethettiğini yazıyorlar. BT gazetesi kadınlardan birinin "Ben bu polis memurunun kim olduğunu bilmiyorum ama onun için ben de sınırları aşarım. Hem iyi olduğu hem de yakışıklı olduğu için." sözlerine yer verdi. 1.2 MİLYON KİŞİ PAYLAŞTI Gazete imgur.com adlı sosyal paylaşım sitesinde resmin 1.2 milyon kişi tarafından paylaşıldığını yazdı. Sosyal medyada ayrıca Danimarkalı polislerin ABD'li polislerden daha insancıl oldukları yorumu yapıldı.
Dünya, Danimarka'ya gelen Suriyeli kız çocuğu ile oynayan polis memurunu konuşuyor. Polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor.

Danimarka'ya gelen mülteciler arasında bulunun küçük Suriyeli kız çocuğu ile oynayan polis memuru bir anda popüler oldu. Mülteci kız çocuğu ile oynayan polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor.

EVLENME TEKLİFİ YAĞIYOR

Söz konusu polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor. Polis Teşkilatı ve gazetelere gönderilen mail ve okuyucu mektuplarında kadınlar "Böyle bir polis için ben de sınırları aşarım." gibi cümleler kullanıyor.

KIZ ÇOCUĞUNUN MUTLULUĞU BÜTÜN KADINLARI ETKİLEMİŞ

Danimarka'nın Almanya'ya karadan bağlı Jylland yarım adasının güneyindeki Padborg şehri yakınlarındaki otobanda, avucunda bir şey saklayarak polise "Bul bakalım hangi avcumda" şeklinde soru soran ve karşılığını da güler yüz ve sevgi ile alan kız çocuğunun mutluluğu tüm dünya kadınlarını etkilemiş görünüyor.

"ONUN İÇİN BEN DE SINIRLARI AŞARIM"

BT gazetesinin muhabiri Claus Fisker tarafından çekilen fotoğrafı gören kadınlar, polis memuruna evlenme teklifleri göndererek, kalplerini fethettiğini yazıyorlar.

BT gazetesi kadınlardan birinin "Ben bu polis memurunun kim olduğunu bilmiyorum ama onun için ben de sınırları aşarım. Hem iyi olduğu hem de yakışıklı olduğu için." sözlerine yer verdi.

1.2 MİLYON KİŞİ PAYLAŞTI

Gazete imgur.com adlı sosyal paylaşım sitesinde resmin 1.2 milyon kişi tarafından paylaşıldığını yazdı. Sosyal medyada ayrıca Danimarkalı polislerin ABD'li polislerden daha insancıl oldukları yorumu yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.