Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dünya birincisi hafızlar Aydın’da

GENEL 31.05.2019 - 10:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4227+ kez okundu.
 

Dünya birincisi hafızlar Aydın’da

Aydın'ın Didim İlçesi’nde düzenlenen Ramazan Ayı etkinliğinde, Dünya Kuranı Kerimi Güzel Okuma birincileri Didim’deki cemaate Kuran ziyafeti çekti.

AYDIN - Didim İlçe Müftülüğünün organize ettiği kuran ziyafetine 2014 Dünya Kuranı Kerimi güzel okuma birincisi Edirne Selimiye Camisi İmam Hatibi Hafız Alpcan Çelik, Filipinli Hafız Monammed Nadhır Asgar, 2004 Dünya Kuranı Kerimi güzel okuma birincisi Hafız Mustafa Kızılcaoğlu katıldı. Aydın İl Müftü yardımcısı Mehmet Aslan ile Didim’e gelen hafızlar Merkez camisini dolduran vatandaşlara kuran ziyafeti çekti. Aydın Merkez Hacı Softaoğlu Merkez Cami imamı Hafız Tugay Özcan'ın açılış kuran tilaveti ile başlayan gecede, Dünya kuranı güzel okuma birincileri ile devam etti. Kuran ziyafeti Yatsı Namazına kadar sürdü. Hafızlar yatsı namazını ve Teravih Namazını da dönüşümlü olarak kıldırarak geceyi İlahilerle bitirdiler. Didim merkez vaizi ve müftü yardımcısı Abdulhakım Daşkın, "Bu Ramazan ayında, bizlere böyle güzel bir gece yaşatan ve okudukları Kuran ile yüreklerimize taht kuran Hafız kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yüreklerine sağlık” diye konuştu. Kuran ziyafetini dinleyen cemaat ise organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Aydın'ın Didim İlçesi’nde düzenlenen Ramazan Ayı etkinliğinde, Dünya Kuranı Kerimi Güzel Okuma birincileri Didim’deki cemaate Kuran ziyafeti çekti.

AYDIN - Didim İlçe Müftülüğünün organize ettiği kuran ziyafetine 2014 Dünya Kuranı Kerimi güzel okuma birincisi Edirne Selimiye Camisi İmam Hatibi Hafız Alpcan Çelik, Filipinli Hafız Monammed Nadhır Asgar, 2004 Dünya Kuranı Kerimi güzel okuma birincisi Hafız Mustafa Kızılcaoğlu katıldı.

Aydın İl Müftü yardımcısı Mehmet Aslan ile Didim’e gelen hafızlar Merkez camisini dolduran vatandaşlara kuran ziyafeti çekti. Aydın Merkez Hacı Softaoğlu Merkez Cami imamı Hafız Tugay Özcan'ın açılış kuran tilaveti ile başlayan gecede, Dünya kuranı güzel okuma birincileri ile devam etti. Kuran ziyafeti Yatsı Namazına kadar sürdü.

Hafızlar yatsı namazını ve Teravih Namazını da dönüşümlü olarak kıldırarak geceyi İlahilerle bitirdiler.

Didim merkez vaizi ve müftü yardımcısı Abdulhakım Daşkın, "Bu Ramazan ayında, bizlere böyle güzel bir gece yaşatan ve okudukları Kuran ile yüreklerimize taht kuran Hafız kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yüreklerine sağlık” diye konuştu.

Kuran ziyafetini dinleyen cemaat ise organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.