Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dünden Bugüne Kuşadası Gençlikspor paneli düzenlendi

SPOR 17.12.2016 - 08:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2587+ kez okundu.
 

Dünden Bugüne Kuşadası Gençlikspor paneli düzenlendi

Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi'nde (KUAKMER) "Dünden Bugüne Kuşadası Gençlik Spor" başlıklı bir panel düzenlendi.

AYDIN- 1950'li yıllarda Kuşadası Gençlik Spor için emek harcamış futbolcuların anılarını paylaştığı panele Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve davetliler katıldı. Kuşadası Gençlik Spor'un Vefa Yılı nedeniyle düzenlenen "Dünden Bugüne Kuşadası Gençlik Spor" başlıklı panel KUAKMER'de gerçekleşti. Panelde, Kuşadası Gençlik Spor'da 1950'li yıllarda futbol oynamış emektar isimlerden Gündüz Kutucu, Sıtkı Kutucu, Kaya Egel ve Ünal Erdoğan anılarını dinleyicilerle paylaşırken, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve KUAKMER Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Sözer tarafından Kuşadası Gençlik Spor'a emeği geçmiş kişilere. "Hizmet Onur Belgesi" verildi. Törende konuşan Başkan Kayalı, Kuşadası ve spor için emek harcayan tüm kurumlara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek Kuşadası Gençlik Spor için geçmişten bugüne emek harcayan tüm sporculara teşekkür etti.
Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi'nde (KUAKMER) "Dünden Bugüne Kuşadası Gençlik Spor" başlıklı bir panel düzenlendi.

AYDIN- 1950'li yıllarda Kuşadası Gençlik Spor için emek harcamış futbolcuların anılarını paylaştığı panele Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve davetliler katıldı.

Kuşadası Gençlik Spor'un Vefa Yılı nedeniyle düzenlenen "Dünden Bugüne Kuşadası Gençlik Spor" başlıklı panel KUAKMER'de gerçekleşti. Panelde, Kuşadası Gençlik Spor'da 1950'li yıllarda futbol oynamış emektar isimlerden Gündüz Kutucu, Sıtkı Kutucu, Kaya Egel ve Ünal Erdoğan anılarını dinleyicilerle paylaşırken, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve KUAKMER Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Sözer tarafından Kuşadası Gençlik Spor'a emeği geçmiş kişilere. "Hizmet Onur Belgesi" verildi. Törende konuşan Başkan Kayalı, Kuşadası ve spor için emek harcayan tüm kurumlara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek Kuşadası Gençlik Spor için geçmişten bugüne emek harcayan tüm sporculara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.