Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Düğünde şöhret sahnesi

DÜNYA 26.08.2015 - 11:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2766+ kez okundu.
 

Düğünde şöhret sahnesi

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç’ın düğününe haberciler giremeyince, coşku ve eğlence fotoğraflara yansımadı. Ancak birçoğu aynı zamanda şarkıcı olan ünlü konuklar, düğün sonrası katıldıkları partide sahneye çıkınca coşku tavan yaptı.

Popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur’un Adile Sultan Korusu’ndaki düğünü gündemden düşmüyor. Gecenin konukları ilerleyen saatlerde sosyal medyada düğünü anlattı. İşte düğüne dair o küçük ve hoş ayrıntılar -İkili, Sting’in ‘Desert Rose’ şarkısıyla nikah masasına geldi. -Dalkılıç’ın ilk isminin ‘Sırrı’ olduğu nikah kıyılırken öğrenildi. -Basının alınmadığı nikah sonrası çift, pistte ilk dansını yaptı. -Murat Dalkılıç, mekan dışında gazetecilere “Ülkedeki hassas durum ortada. Konuşmak hiç içimden gelmiyor” diyerek dertleşti. -Davetliler, düğün sonrası asıl coşkuyu katıldıkları after party’de yaşadı. Bir bölümü şarkıcı olan ünlü konuklar, birer birer sahneye çıkarak geceyi renk-lendirdi. KOMİKLER CESURLAR -Kandilli’de oturan Ayşe Hatun Önal, düğüne yürüyerek geldi. Ancak  sırt dekolteli kıyafetinin azizliğine uğradı. -Eser Yenenler, esprileriyle ilgi odağı oldu. Yenenler, “Üzgünüz bir bekarı daha kaybetmiş olmanın vermiş olduğu hüzünle geldim. Kandırdılar çocuğu, kız da güzel. Bekarlığa veda yapamadı, tırstı” dedi. -Gecenin en cesurları kıyafetleriyle Ceylan Çapa ve Hatice Şendil’di.
Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç’ın düğününe haberciler giremeyince, coşku ve eğlence fotoğraflara yansımadı. Ancak birçoğu aynı zamanda şarkıcı olan ünlü konuklar, düğün sonrası katıldıkları partide sahneye çıkınca coşku tavan yaptı.

Popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur’un Adile Sultan Korusu’ndaki düğünü gündemden düşmüyor. Gecenin konukları ilerleyen saatlerde sosyal medyada düğünü anlattı. İşte düğüne dair o küçük ve hoş ayrıntılar

-İkili, Sting’in ‘Desert Rose’ şarkısıyla nikah masasına geldi.

-Dalkılıç’ın ilk isminin ‘Sırrı’ olduğu nikah kıyılırken öğrenildi.

-Basının alınmadığı nikah sonrası çift, pistte ilk dansını yaptı.

-Murat Dalkılıç, mekan dışında gazetecilere “Ülkedeki hassas durum ortada. Konuşmak hiç içimden gelmiyor” diyerek dertleşti.

-Davetliler, düğün sonrası asıl coşkuyu katıldıkları after party’de yaşadı. Bir bölümü şarkıcı olan ünlü konuklar, birer birer sahneye çıkarak geceyi renk-lendirdi.

KOMİKLER CESURLAR

-Kandilli’de oturan Ayşe Hatun Önal, düğüne yürüyerek geldi. Ancak  sırt dekolteli kıyafetinin azizliğine uğradı.

-Eser Yenenler, esprileriyle ilgi odağı oldu. Yenenler, “Üzgünüz bir bekarı daha kaybetmiş olmanın vermiş olduğu hüzünle geldim. Kandırdılar çocuğu, kız da güzel. Bekarlığa veda yapamadı, tırstı” dedi.

-Gecenin en cesurları kıyafetleriyle Ceylan Çapa ve Hatice Şendil’di.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.