Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

DTO’dan Kaymakam Türköz’e hayırlı olsun ziyareti

GÜNCEL 20.09.2017 - 17:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4026+ kez okundu.
 

DTO’dan Kaymakam Türköz’e hayırlı olsun ziyareti

Didim Ticaret Odası (DTO) Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni atanan Didim Kaymakamı Mehmet Türköz’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

AYDIN- Oda Başkanı Şaban Üstündağ tarafından Didim Ticaret Odası çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Yaklaşık 40 dakika süren ziyarette Didim ilçesinin genel sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Misafirleri ile tek tek tanışan Türköz, hayırlı olsun dilekleri için ticaret odası heyetine teşekkür etti. Daha önce görev yaptığı yerler ve tecrübeleri hakkında bilgiler paylaşan Türköz, "Ülkemizin güzide turizm merkezlerinden biri olan Didim’i daha da üst seviyelere çıkarmak, var olan sorunları elbirliği içerisinde çözmek için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda Ticaret Odası ve diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olacağız" dedi. Ziyarete Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mekin Subaşı ve Ömer Vela, Meclis Üyeleri, Aydın Çağlayan, Veysel Ece, Deniz Demir, Medeni Karataş katıldı.
Didim Ticaret Odası (DTO) Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni atanan Didim Kaymakamı Mehmet Türköz’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

AYDIN- Oda Başkanı Şaban Üstündağ tarafından Didim Ticaret Odası çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Yaklaşık 40 dakika süren ziyarette Didim ilçesinin genel sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Misafirleri ile tek tek tanışan Türköz, hayırlı olsun dilekleri için ticaret odası heyetine teşekkür etti. Daha önce görev yaptığı yerler ve tecrübeleri hakkında bilgiler paylaşan Türköz, "Ülkemizin güzide turizm merkezlerinden biri olan Didim’i daha da üst seviyelere çıkarmak, var olan sorunları elbirliği içerisinde çözmek için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda Ticaret Odası ve diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olacağız" dedi.

Ziyarete Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mekin Subaşı ve Ömer Vela, Meclis Üyeleri, Aydın Çağlayan, Veysel Ece, Deniz Demir, Medeni Karataş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.