Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DTO'dan Esnaf Odası'na ziyaret

GÜNCEL 01.02.2018 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4024+ kez okundu.
 

DTO'dan Esnaf Odası'na ziyaret

Didim Ticaret Odası, Esnaf Odası’nın yeni yönetimini ziyaret etti

AYDIN– Didim Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda göreve seçilen yeni yönetime hayırlı oldun ziyaretinde bulundu. Ziyarete katılan Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcıları Mehmet Çelik ve Mehmet Urgancı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Vela ve Mekin Subaşı, Meclis Üyeleri Ali Hikmet Atilla ve Deniz Demir’i Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şerif Erul ve 2. Başkan Nihat Özçevik karşıladı. Didim Ticaret Odası heyeti, yeni yönetimi tebrik ederek başarılar diledi. Erul ve Özçevik de tebrikleri için heyete teşekkür etti. Ziyarette, Esnaf Odası ve Ticaret Odası üyelerinin aynı yerde yan yana iş yaptığı ve aynı sorunlarla karşılaştıkları vurgulandı. Odaların müşterek çalışmalar yapması, esnafın bilgilendirilmesi gereken konularda bilgi paylaşımı, müşterek toplantılar gerçekleştirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Taraflar İlçe ekonomisi, 2018 turizm sezonundan beklentiler ve geçen hafta gerçekleşen EMİTT İstanbul turizm fuarındaki gözlemlerini paylaştılar.
Didim Ticaret Odası, Esnaf Odası’nın yeni yönetimini ziyaret etti

AYDIN– Didim Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda göreve seçilen yeni yönetime hayırlı oldun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete katılan Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcıları Mehmet Çelik ve Mehmet Urgancı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Vela ve Mekin Subaşı, Meclis Üyeleri Ali Hikmet Atilla ve Deniz Demir’i Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şerif Erul ve 2. Başkan Nihat Özçevik karşıladı. Didim Ticaret Odası heyeti, yeni yönetimi tebrik ederek başarılar diledi. Erul ve Özçevik de tebrikleri için heyete teşekkür etti.

Ziyarette, Esnaf Odası ve Ticaret Odası üyelerinin aynı yerde yan yana iş yaptığı ve aynı sorunlarla karşılaştıkları vurgulandı. Odaların müşterek çalışmalar yapması, esnafın bilgilendirilmesi gereken konularda bilgi paylaşımı, müşterek toplantılar gerçekleştirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Taraflar İlçe ekonomisi, 2018 turizm sezonundan beklentiler ve geçen hafta gerçekleşen EMİTT İstanbul turizm fuarındaki gözlemlerini paylaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.