Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DTO'da dış ticaret eğitimleri sürüyor

EKONOMİ 27.12.2017 - 10:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2211+ kez okundu.
 

DTO'da dış ticaret eğitimleri sürüyor

Didim Ticaret Odası, üyesi olan firmalar ve ilçe esnafına yol gösterecek eğitimlerine devam ediyor.

AYDIN- Bu kapsamda üyelerinin dış pazarlarda da kendine yer edinebilmesi için eğitimler yapılacak. Ücretsiz yapılacak ve iki gün sürecek eğitimlerde 1’inci gün Dış Ticarete Giriş, ikinci gün ise emlak ve inşaat sektörü için İhracatta Pazar Araştırması ve Müşteri Bulma Teknikleri eğitimleri yapılacak. Didim’de dış pazarlara açılabilecek potansiyele sahip ürünlerin üretim ve satışını yapanlarla yabancılara konut satışı yapacak firmalar bu eğitimde önemli bilgiler edinecek. Eğitimleri yurt içi ve yurt dışında yüzlerce eğitim gerçekleştiren Dış Ticaret Uzmanı Hakan Akın verecek. Eğitimler 9 - 10 Ocak 2018 tarihlerinde saat 13.30 - 19.30 saatleri arasında yapılacak. Yeterli başvuru yapılması halinde gerçekleşecek eğitimlerde 1’inci gün Dış Ticarete Giriş, 2’inci gün ise emlak ve inşaat sektörü için İhracatta Pazar Araştırması ve Müşteri Bulma Teknikleri eğitimleri verilecek. Eğitime katılmak isteyenler Ticaret Odasına bizzat başvurarak, 0256 811 25 63 numaralı telefonu arayarak veya www.didimto.org.tr/egitimformu.html web adresinden kayıt yaptırabilecek.
Didim Ticaret Odası, üyesi olan firmalar ve ilçe esnafına yol gösterecek eğitimlerine devam ediyor.

AYDIN- Bu kapsamda üyelerinin dış pazarlarda da kendine yer edinebilmesi için eğitimler yapılacak. Ücretsiz yapılacak ve iki gün sürecek eğitimlerde 1’inci gün Dış Ticarete Giriş, ikinci gün ise emlak ve inşaat sektörü için İhracatta Pazar Araştırması ve Müşteri Bulma Teknikleri eğitimleri yapılacak. Didim’de dış pazarlara açılabilecek potansiyele sahip ürünlerin üretim ve satışını yapanlarla yabancılara konut satışı yapacak firmalar bu eğitimde önemli bilgiler edinecek. Eğitimleri yurt içi ve yurt dışında yüzlerce eğitim gerçekleştiren Dış Ticaret Uzmanı Hakan Akın verecek.

Eğitimler 9 - 10 Ocak 2018 tarihlerinde saat 13.30 - 19.30 saatleri arasında yapılacak. Yeterli başvuru yapılması halinde gerçekleşecek eğitimlerde 1’inci gün Dış Ticarete Giriş, 2’inci gün ise emlak ve inşaat sektörü için İhracatta Pazar Araştırması ve Müşteri Bulma Teknikleri eğitimleri verilecek. Eğitime katılmak isteyenler Ticaret Odasına bizzat başvurarak, 0256 811 25 63 numaralı telefonu arayarak veya www.didimto.org.tr/egitimformu.html web adresinden kayıt yaptırabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.