Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

DTO ile toplantı yaptı

SAĞLIK 17.11.2015 - 17:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2204+ kez okundu.
 

DTO ile toplantı yaptı

Kadın girişimciler için hazırladıkları kredi fırsatını Didim Ticaret Odası üyelerine duyurmak için (DTO) Didim Ticaret Odası'na ziyaret gerçekleştiren Finansbank Didim Şubesi Müdürü Serdal Gök, DTO Başkanı Şaban Üstündağ’ı makamında ziyaret etti.

Kadın girişimciler için hazırladıkları kredi fırsatını Didim Ticaret Odası üyelerine duyurmak için (DTO) Didim Ticaret Odası'na ziyaret gerçekleştiren Finansbank Didim Şubesi Müdürü Serdal Gök, DTO Başkanı Şaban Üstündağ’ı makamını ziyaret ederek, kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Kadın girişimciler için önemli avantajlar içeren destek paketinin detaylarını paylaşan Serdal Gök; ‘’Türkiye ekonomisinde ve kalkınmada önemli rol üstlenen kadın girişimcilere 'Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası önemli bir finans desteği paketi sunuyor.  Bu destek önemli sorunlardan biri olan sermaye ihtiyacına çözüm olacak. Çoğu kadın girişimcimiz işlerini sürdürmek ve büyütmek için sermaye yetersizliği yaşamakta. Özellikle bankalara teminat gösterebilecek varlığı bulunmadığı için finansman imkânı bulamayan kadın girişimcilerin kredibilitesi uygunsa uygun koşullarla bu krediden faydalanabilecek. Bankamız da bu hizmeti sunan Bankalardan. İlk 6 ayı ödemesiz toplam 36 ay vade sağlanmaktadır. Bu kaynaktan Didim’deki kadın girişimcilerimizin de yararlanmasını istiyoruz. iş yeri sahibi olan kadınlar Bankamıza gelerek bu kaynaktan faydalanabilirler’’ dedi. Ziyaret için teşekkür eden DTO Başkanı Şaban Üstündağ, "Geçtiğimiz günlerde tanışma ziyareti gerçekleştiren Türk Ekonomi Bankası şube müdürümüz Seda Çakmak da bu desteği bizimle paylaşmıştı. Bu kredi ile kadın girişimcilerin önemli bir kaynak kazanacağını, ilçe ekonomisine katkı sağlanacağına inanıyorum. Kadının iş gücüne katılması ve kadın istihdamının artması için bu gibi desteklerin önemli olduğunu vurgulayarak desteği sağlayan 'Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasına ve ilçemizde bu ürünü üyelerimize ulaştıran banka şubelerimize teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
Kadın girişimciler için hazırladıkları kredi fırsatını Didim Ticaret Odası üyelerine duyurmak için (DTO) Didim Ticaret Odası'na ziyaret gerçekleştiren Finansbank Didim Şubesi Müdürü Serdal Gök, DTO Başkanı Şaban Üstündağ’ı makamında ziyaret etti.

Kadın girişimciler için hazırladıkları kredi fırsatını Didim Ticaret Odası üyelerine duyurmak için (DTO) Didim Ticaret Odası'na ziyaret gerçekleştiren Finansbank Didim Şubesi Müdürü Serdal Gök, DTO Başkanı Şaban Üstündağ’ı makamını ziyaret ederek, kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Kadın girişimciler için önemli avantajlar içeren destek paketinin detaylarını paylaşan Serdal Gök; ‘’Türkiye ekonomisinde ve kalkınmada önemli rol üstlenen kadın girişimcilere 'Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası önemli bir finans desteği paketi sunuyor.  Bu destek önemli sorunlardan biri olan sermaye ihtiyacına çözüm olacak. Çoğu kadın girişimcimiz işlerini sürdürmek ve büyütmek için sermaye yetersizliği yaşamakta. Özellikle bankalara teminat gösterebilecek varlığı bulunmadığı için finansman imkânı bulamayan kadın girişimcilerin kredibilitesi uygunsa uygun koşullarla bu krediden faydalanabilecek. Bankamız da bu hizmeti sunan Bankalardan. İlk 6 ayı ödemesiz toplam 36 ay vade sağlanmaktadır. Bu kaynaktan Didim’deki kadın girişimcilerimizin de yararlanmasını istiyoruz. iş yeri sahibi olan kadınlar Bankamıza gelerek bu kaynaktan faydalanabilirler’’ dedi.

Ziyaret için teşekkür eden DTO Başkanı Şaban Üstündağ, "Geçtiğimiz günlerde tanışma ziyareti gerçekleştiren Türk Ekonomi Bankası şube müdürümüz Seda Çakmak da bu desteği bizimle paylaşmıştı. Bu kredi ile kadın girişimcilerin önemli bir kaynak kazanacağını, ilçe ekonomisine katkı sağlanacağına inanıyorum. Kadının iş gücüne katılması ve kadın istihdamının artması için bu gibi desteklerin önemli olduğunu vurgulayarak desteği sağlayan 'Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasına ve ilçemizde bu ürünü üyelerimize ulaştıran banka şubelerimize teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.