Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

DTO Başkanı Erbaş talan iddiasıyla gözaltında

ASAYİŞ 12.02.2019 - 18:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4411+ kez okundu.
 

DTO Başkanı Erbaş talan iddiasıyla gözaltında

Didim Ticaret Odası Başkanı Erbaş ve Eski Başkan Döver'in talan iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

AYDIN - İHA'nın bildirdiğine göre, Aydın’da jandarma ekiplerinin hazine arazilerini talan ettikleri iddia edilen kişilere yönelik düzenlediği operasyon kapsamında Didim Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve eski başkanlardan Ufuk Döver’in de aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Didim Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazine arazilerinin talan edilmesiyle ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında, 27 şüpheli için yakalama kararı çıkartıldı. Didim İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri’nin sabah saatlerinde başlattığı operasyonlarda DTO Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve DTO eski başkanlarından Ufuk Döver ile birlikte bazı harita teknikerleri ve hafriyatçılardan oluşan 15 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelileri sorgulanmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı’nda getirilirken, diğer 12 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Didim’de devam eden soruşturma kapsamında, daha önce Balat Mahallesi’nin eski muhtarları Süleyman Semerci ve Veli Pir tutuklanmıştı. Yine bu kapsamda Denizköy Muhtarı Mehmet Özdemir ile Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ali Osman Çolak, Kaymakamlık tarafından görevlerinden alınmıştı.
Didim Ticaret Odası Başkanı Erbaş ve Eski Başkan Döver'in talan iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

AYDIN - İHA'nın bildirdiğine göre, Aydın’da jandarma ekiplerinin hazine arazilerini talan ettikleri iddia edilen kişilere yönelik düzenlediği operasyon kapsamında Didim Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve eski başkanlardan Ufuk Döver’in de aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Didim Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazine arazilerinin talan edilmesiyle ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında, 27 şüpheli için yakalama kararı çıkartıldı. Didim İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri’nin sabah saatlerinde başlattığı operasyonlarda DTO Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve DTO eski başkanlarından Ufuk Döver ile birlikte bazı harita teknikerleri ve hafriyatçılardan oluşan 15 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelileri sorgulanmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı’nda getirilirken, diğer 12 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Didim’de devam eden soruşturma kapsamında, daha önce Balat Mahallesi’nin eski muhtarları Süleyman Semerci ve Veli Pir tutuklanmıştı. Yine bu kapsamda Denizköy Muhtarı Mehmet Özdemir ile Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ali Osman Çolak, Kaymakamlık tarafından görevlerinden alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.