Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DSİ’de hijyen eğitimi gerçekleştirildi

GENEL 28.04.2017 - 12:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3196+ kez okundu.
 

DSİ’de hijyen eğitimi gerçekleştirildi

Aydın DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nde gıda maddeleri ile teması olan personele kurum tarafından hijyen eğitimi verildi.

AYDIN- 6331 Sayılı İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelikleri gereğince Aydın DSİ 21. Bölge Müdürlüğü ve bağlı ünitelerinde yemekhane, misafirhane vb. ortamlarda çalışarak gıda maddeleri ile teması olan personeller için hijyen eğitimi gerçekleştirildi. Aydın Halk Eğitimi Merkezi gözetimcileri nezaretinde kurum doktoru tarafından‘’Hijyen Eğitimi’’ verilirken,  eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara Halk Eğitim Merkezi tarafından sertifika verileceği kaydedildi.
Aydın DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nde gıda maddeleri ile teması olan personele kurum tarafından hijyen eğitimi verildi.

AYDIN- 6331 Sayılı İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelikleri gereğince Aydın DSİ 21. Bölge Müdürlüğü ve bağlı ünitelerinde yemekhane, misafirhane vb. ortamlarda çalışarak gıda maddeleri ile teması olan personeller için hijyen eğitimi gerçekleştirildi.

Aydın Halk Eğitimi Merkezi gözetimcileri nezaretinde kurum doktoru tarafından‘’Hijyen Eğitimi’’ verilirken,  eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara Halk Eğitim Merkezi tarafından sertifika verileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.