Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DSİ şoförlerine eğitim verildi

GENEL 02.08.2017 - 11:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3635+ kez okundu.
 

DSİ şoförlerine eğitim verildi

Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü’nde ‘Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi’ verildi.

AYDIN- 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında DSİ 21. Bölge Müdürlüğü ve bağlı ünitelerinde ‘Şoför’ kadrosunda istihdam olan personeller için eğitim düzenlendi. DSİ 21. Bölge Müdürlüğü Personel ve Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen eğitimde, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Yaşar Kozan ve Güvenli Sürüş Teknikleri Öğreticisi Okay Gider tarafından araç protokolü, trafikte oluşabilecek tehlikeleri önceden algılamaya ve bu tehlikelere karşı gelmeden önce önlem almaya yönelik ‘’Güvenli Sürüş Teknikleri’’ eğitimi verildi.
Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü’nde ‘Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi’ verildi.

AYDIN- 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında DSİ 21. Bölge Müdürlüğü ve bağlı ünitelerinde ‘Şoför’ kadrosunda istihdam olan personeller için eğitim düzenlendi.

DSİ 21. Bölge Müdürlüğü Personel ve Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen eğitimde, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Yaşar Kozan ve Güvenli Sürüş Teknikleri Öğreticisi Okay Gider tarafından araç protokolü, trafikte oluşabilecek tehlikeleri önceden algılamaya ve bu tehlikelere karşı gelmeden önce önlem almaya yönelik ‘’Güvenli Sürüş Teknikleri’’ eğitimi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.