Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dört ton patlayıcı ele geçirildi!

ASAYİŞ 19.09.2015 - 18:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3985+ kez okundu.
 

Dört ton patlayıcı ele geçirildi!

Terör örgütüne ait yeraltı sığınaklarında 4 ton patlayıcı bulundu

Ovacık kırsalında 16 Eylül çarşamba günü öğlede sonra başlayıp gece boyu devam eden hava destekli operasyonların ardından bölgede arama tarama çalışmaları yapan  Jandarma Özel Harekat Timleri 10 PKK'lının cesedini buldu. Parçalanmış haldeki cesetler kimlik tespiti için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bombardımanının yapıldığı gün PKK ile bazı sol örgüt temsilcilerinin bölgede toplantı yaptığı öne sürüldü. YERALTI SIĞINAĞINDA BULUNDU Öte yandan operasyonlar sonrası Tunceli’nin Ovacık ilçesinin Otlubahçe ile Aslıca Köyü arasındaki sık ormanlık alanda yapılan arazi taramasında terör örgütüne ait 10 ayrı sığınak, mağara ve depo bulundu. Jandarma Özel Haraket Timleri mağara ve yeraltı sığınaklarında yaptığı aramalarda toplam 4 ton patlayıcı ele geçirildi. Büyük bidonlar ve çuvallara yerleştirilen patlayıcı maddelerinin bir kısmının kullanıma hazır hale getirildiği, bir kısmının da hammadde olduğu belirtildi. Ele geçen 4 ton patlayıcı Ovacık Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla yerinde imha edildi. BOMBALI TUZAKLAR İMHA EDİLDİ Arazi araması sırasında teröristlerin askerlerin geçiş yollarına tuzakladığı iki ayrı patlayıcı bulundu. 10 büyük mutfak tüpüne hazırlanmış ve toplam 400 kilo ağırlığındaki bombalı tuzaklar askerler tarafından yerinde imha edildi. Bu arada 4 gündür bölgede süren operasyonun tamamlandığı öğenildi. Operasyona katılan askerler bulundukları yerlerden helikopterlerle alınarak, birliklerine götürüldü.
Terör örgütüne ait yeraltı sığınaklarında 4 ton patlayıcı bulundu

Ovacık kırsalında 16 Eylül çarşamba günü öğlede sonra başlayıp gece boyu devam eden hava destekli operasyonların ardından bölgede arama tarama çalışmaları yapan  Jandarma Özel Harekat Timleri 10 PKK'lının cesedini buldu.

Parçalanmış haldeki cesetler kimlik tespiti için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bombardımanının yapıldığı gün PKK ile bazı sol örgüt temsilcilerinin bölgede toplantı yaptığı öne sürüldü.

YERALTI SIĞINAĞINDA BULUNDU

Öte yandan operasyonlar sonrası Tunceli’nin Ovacık ilçesinin Otlubahçe ile Aslıca Köyü arasındaki sık ormanlık alanda yapılan arazi taramasında terör örgütüne ait 10 ayrı sığınak, mağara ve depo bulundu.

Jandarma Özel Haraket Timleri mağara ve yeraltı sığınaklarında yaptığı aramalarda toplam 4 ton patlayıcı ele geçirildi.

Büyük bidonlar ve çuvallara yerleştirilen patlayıcı maddelerinin bir kısmının kullanıma hazır hale getirildiği, bir kısmının da hammadde olduğu belirtildi.

Ele geçen 4 ton patlayıcı Ovacık Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla yerinde imha edildi.

BOMBALI TUZAKLAR İMHA EDİLDİ

Arazi araması sırasında teröristlerin askerlerin geçiş yollarına tuzakladığı iki ayrı patlayıcı bulundu.

10 büyük mutfak tüpüne hazırlanmış ve toplam 400 kilo ağırlığındaki bombalı tuzaklar askerler tarafından yerinde imha edildi.

Bu arada 4 gündür bölgede süren operasyonun tamamlandığı öğenildi. Operasyona katılan askerler bulundukları yerlerden helikopterlerle alınarak, birliklerine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.