Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dönmez ‘Dostluk kazansın’

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 01.10.2015 - 18:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2610+ kez okundu.
 

Dönmez ‘Dostluk kazansın’

Aydın 1.Amatör Küme 3.Grup'ta hafta sonunda Aydınspor ile karşılaşacak olan Köprülüspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Kırmızı -siyahlı ekipte forvet oyuncusu Zahid Aksu Kadıköyspor'a giderken, antrenör Bülent Dönmez, "Dostluk kazansın" dedi. Aydınspor ile önemli bir maça çıkacaklarını belirten Dönmez, "Hazırlıklarımız devam ediyor. Kolay bir maç yok. İki Aydın takımı karşılaşacak. Dostluğun kazanmasını istiyoruz. Tabi ki sahaya galibiyet için çıkacağız" ifadelerini kullandı. Adnan Menderes Stadı 2 No'lu yan sahada pazar günü oynanacak karşılaşma 17.00'de başlayacak.
Aydın 1.Amatör Küme 3.Grup'ta hafta sonunda Aydınspor ile karşılaşacak olan Köprülüspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Kırmızı -siyahlı ekipte forvet oyuncusu Zahid Aksu Kadıköyspor'a giderken, antrenör Bülent Dönmez, "Dostluk kazansın" dedi.

Aydınspor ile önemli bir maça çıkacaklarını belirten Dönmez, "Hazırlıklarımız devam ediyor. Kolay bir maç yok. İki Aydın takımı karşılaşacak. Dostluğun kazanmasını istiyoruz. Tabi ki sahaya galibiyet için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Adnan Menderes Stadı 2 No'lu yan sahada pazar günü oynanacak karşılaşma 17.00'de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.