Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dondurmaları yola saçıldı

ASAYİŞ 10.06.2019 - 10:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2621+ kez okundu.
 

Dondurmaları yola saçıldı

Dondurma satmaya giderken kaza yaptı

AYDIN  - Aydın’ın Bozdoğan İlçesi’nde kamyoneti ile dondurma satmak için yola çıkan Hakan D. aracının lastiğinin patlaması üzerine bariyerlere çarparak kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre, Bozdoğan’da dondurma ve tatlı satışı işi ile uğraşan Hakan D. Kemer Mahallesi’nde dondurma satmak için yola çıktı. Hakan D. idaresindeki kamyonet, Kazandere Mahallesi Deliçay Köprüsü yakınlarında lastiğinin patlaması üzerine savrularak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Hakan D. kazayı yara almadan atlatırken, kamyonette maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle araçtaki dondurmalar ve tatlılar yola saçıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Dondurma satmaya giderken kaza yaptı

AYDIN  - Aydın’ın Bozdoğan İlçesi’nde kamyoneti ile dondurma satmak için yola çıkan Hakan D. aracının lastiğinin patlaması üzerine bariyerlere çarparak kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Bozdoğan’da dondurma ve tatlı satışı işi ile uğraşan Hakan D. Kemer Mahallesi’nde dondurma satmak için yola çıktı. Hakan D. idaresindeki kamyonet, Kazandere Mahallesi Deliçay Köprüsü yakınlarında lastiğinin patlaması üzerine savrularak yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Hakan D. kazayı yara almadan atlatırken, kamyonette maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle araçtaki dondurmalar ve tatlılar yola saçıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.