Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Domuz gribi paniği

TEKNOLOJİ 20.03.2015 - 10:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2811+ kez okundu.
 

Domuz gribi paniği

Bir hastanın domuz gribi şüphesiyle Söke’ye sevk edilmesi paniğe neden oldu.

Aydın'ın Didim ilçesinde hastaneye gelen bir kadının ilk müdahalenin ardından domuz gribi şüphesiyle Söke’ye sevk edilmesi paniğe neden oldu. Gribal enfeksiyon geçirmesi sonucu Didim Devlet Hastanesi'ne başvuran hasta, domuz gribi endişesi yaşattı. Dün akşam saatlerinde hastaneye geldiği öğrenilen Halime Türkmen (60), domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı. Halime Türkmen daha sonra Söke’ye sevk edilirken, hastane sevk sonrasında kısa süreli olarak girişe kapatıldı. Daha sonra acil servis polikliniğinden hasta kabulüne başlanırken, görevli doktor, personel, hasta ve hasta yakınlarının maskeyle dolaştıkları görüldü. Didim Kaymakamı İskender Yönden, hastanede domuz gribi olan bir hastanın bulunmadığını, bir hastanın durumundan şüphe edilmesinden dolayı Söke’ye sevk edildiğini belirtti. Yönden, hastanenin karantinaya alınmadığını ve telaş edilecek bir durum olmadığını da ifade etti.
Bir hastanın domuz gribi şüphesiyle Söke’ye sevk edilmesi paniğe neden oldu.

Aydın'ın Didim ilçesinde hastaneye gelen bir kadının ilk müdahalenin ardından domuz gribi şüphesiyle Söke’ye sevk edilmesi paniğe neden oldu.

Gribal enfeksiyon geçirmesi sonucu Didim Devlet Hastanesi'ne başvuran hasta, domuz gribi endişesi yaşattı. Dün akşam saatlerinde hastaneye geldiği öğrenilen Halime Türkmen (60), domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı. Halime Türkmen daha sonra Söke’ye sevk edilirken, hastane sevk sonrasında kısa süreli olarak girişe kapatıldı. Daha sonra acil servis polikliniğinden hasta kabulüne başlanırken, görevli doktor, personel, hasta ve hasta yakınlarının maskeyle dolaştıkları görüldü.

Didim Kaymakamı İskender Yönden, hastanede domuz gribi olan bir hastanın bulunmadığını, bir hastanın durumundan şüphe edilmesinden dolayı Söke’ye sevk edildiğini belirtti. Yönden, hastanenin karantinaya alınmadığını ve telaş edilecek bir durum olmadığını da ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.