Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dolar 10 TL mi olacak?

SİYASET 10.09.2018 - 16:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3637+ kez okundu.
 

Dolar 10 TL mi olacak?

Aydın siyasetinde ve Türkiye arıcılık sektöründe isim yapan Mustafa Sarıoğlu, sosyal medya facebook hesabından ‘Şok’ açıklama yaptı.

AYDIN- Döviz kurlarındaki yükselişi eleştirip tepki gösteren Sarıoğlu, “Dövizle hedef yüce Türk Milleti’dir. Belki doları on saniyede olsa on TL yapacaksınız. Çözüm kısa ve net; moratoryum ve sıkıyönetim ilan edip terör destekçisi, işadamı, cemaat ve tarikatların mal varlığına el koyar yine de boyun eğmeyiz!” dedi. İzleyenleri tarafından ‘Kim’ ve ‘Nasıl’ soruları yöneltilen Mustafa Sarıoğlu, “Yüce Türk milleti vakit geldiğinde gerekeni yapar reiste bu yetenek yürek vardır” yanıtını verdi. AK Parti Sultanhisar İlçe Kurucu Başkanlığı, Aydın Arıcılar Birliği Başkanlığı ve Türkiye Arıcılar Birliği Başkanlığı görevlerinde bulunan Mustafa Sarıoğlu’nun bu çıkışı “Dolar 10 TL mi olacak? Devlet borçlarını ödeyemez duruma gelip moratoryum mu ilan edilecek?” sorularıyla birlikte gündeme damgasını vurdu. Sarıoğlu’nun “Sıkıyönetim” ve “Moratoryum” ibarelerini bir arada kullanması “Yarın ne olacak?” sorusunu da kafalarda oluşturdu.
Aydın siyasetinde ve Türkiye arıcılık sektöründe isim yapan Mustafa Sarıoğlu, sosyal medya facebook hesabından ‘Şok’ açıklama yaptı.

AYDIN- Döviz kurlarındaki yükselişi eleştirip tepki gösteren Sarıoğlu, “Dövizle hedef yüce Türk Milleti’dir. Belki doları on saniyede olsa on TL yapacaksınız. Çözüm kısa ve net; moratoryum ve sıkıyönetim ilan edip terör destekçisi, işadamı, cemaat ve tarikatların mal varlığına el koyar yine de boyun eğmeyiz!” dedi.

İzleyenleri tarafından ‘Kim’ ve ‘Nasıl’ soruları yöneltilen Mustafa Sarıoğlu, “Yüce Türk milleti vakit geldiğinde gerekeni yapar reiste bu yetenek yürek vardır” yanıtını verdi.

AK Parti Sultanhisar İlçe Kurucu Başkanlığı, Aydın Arıcılar Birliği Başkanlığı ve Türkiye Arıcılar Birliği Başkanlığı görevlerinde bulunan Mustafa Sarıoğlu’nun bu çıkışı “Dolar 10 TL mi olacak? Devlet borçlarını ödeyemez duruma gelip moratoryum mu ilan edilecek?” sorularıyla birlikte gündeme damgasını vurdu.

Sarıoğlu’nun “Sıkıyönetim” ve “Moratoryum” ibarelerini bir arada kullanması “Yarın ne olacak?” sorusunu da kafalarda oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.