Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dolandırıcıya suçüstü

ASAYİŞ 13.04.2018 - 18:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2672+ kez okundu.
 

Dolandırıcıya suçüstü

Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, bir vatandaşı FETÖ/PDY Terör Örgütü suçlamasıyla korkutup, para ve altınlarını almak isteyen bir dolandırıcıyı suçüstü yakaladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Efeler İlçesi Efeler Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda oturan A.Y. adlı bir vatandaşı telefonla arayarak, “Hesabınızdan FETÖ/PDY Terör Örgütüne para aktarıldığı” şeklinde korkutup evinde bulunan para, altın ve ziynet eşyalarının alınmak istendiği ihbarı üzerine bölgede gerekli tedbirleri alıp beklemeye başladı. Eve gelen M.Ş. isimli şahıs, A.Y.’nin elinde bulunan 26 bin 750 TL para, 80 gr. bilezik, 4 tam altın, 2 çeyrek altın ve 1 gr altın olan poşeti zorla aldığı sırada ekipler tarafından suçüstü yakalandı. Şahıs ile ilgili yapılan araştırmalarda, 6 Nisan 2018 günü Yedi Eylül Mahallesi’nde bila sayılı adreste, Ş. G. isimli şahsı 28 bin lirasını alarak dolandırdığı, 17 Ekim 2017 günü Güzelhisar Mahallesi’nde bila sayılı adreste H.G. isimli şahsı, yine aynı yöntemle 18 bin 520 EURO, 9 adet bilezik 2 adet altın setini alarak dolandırıldığı tespit edildi. Şüpheli M.Ş., Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’nce gözaltına alınarak tahkikata başlanıldı.
Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, bir vatandaşı FETÖ/PDY Terör Örgütü suçlamasıyla korkutup, para ve altınlarını almak isteyen bir dolandırıcıyı suçüstü yakaladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Efeler İlçesi Efeler Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda oturan A.Y. adlı bir vatandaşı telefonla arayarak, “Hesabınızdan FETÖ/PDY Terör Örgütüne para aktarıldığı” şeklinde korkutup evinde bulunan para, altın ve ziynet eşyalarının alınmak istendiği ihbarı üzerine bölgede gerekli tedbirleri alıp beklemeye başladı.

Eve gelen M.Ş. isimli şahıs, A.Y.’nin elinde bulunan 26 bin 750 TL para, 80 gr. bilezik, 4 tam altın, 2 çeyrek altın ve 1 gr altın olan poşeti zorla aldığı sırada ekipler tarafından suçüstü yakalandı.

Şahıs ile ilgili yapılan araştırmalarda, 6 Nisan 2018 günü Yedi Eylül Mahallesi’nde bila sayılı adreste, Ş. G. isimli şahsı 28 bin lirasını alarak dolandırdığı, 17 Ekim 2017 günü Güzelhisar Mahallesi’nde bila sayılı adreste H.G. isimli şahsı, yine aynı yöntemle 18 bin 520 EURO, 9 adet bilezik 2 adet altın setini alarak dolandırıldığı tespit edildi.

Şüpheli M.Ş., Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’nce gözaltına alınarak tahkikata başlanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.